TBT – Fie Laursen

TBT

throw

Åh jeg drømmer mig tilbage til Portugal og det varme sand .. Her var jeg på surfcamp med min blogger-veninde Selina. Vi havde så lækker en uge med massere af varme, surfing og frisk frugt! Fortjener snart en ferie .. Hvor mon jeg skal rejse hen?!

IMG_6465

Dette var til Paradise Hotel finalen hvor jeg lige posere med Paradiso-kollegaen Sine foran pressen på den rødeløber .. hehe! Jeg var lige kommet fra lufthavnen efter en 12 timers flyvetur fra LA til Danmark .. Jah, jeg skiftede seriøst tøj i bilen og lagde makeup! Jeg var en træt mus .. som smuttede alt for tidligt!

11215463_10153269175246740_1795839855_o

Fra et fan event jeg holdte i en tøj butik 🙂

_4304336

Bonjour! Smukke Paris .. hvor jeg dog savner det! Ked af alt den terror og at den har fået skræmt mig væk fra Paris, for jeg ville så gerne derhen igen! Det er så smuk en by og så elsker jeg frankrig.

DSC08716

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *