B BLOGGER: ÆRLIGT SVAR |”Er Fie Laursen en GOLD DIGGER?!” – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

B BLOGGER: ÆRLIGT SVAR |”Er Fie Laursen en GOLD DIGGER?!”

 Ny serie på bloggen, B Blogger .. 🙂

fie laursen benjamin vestergaard

 Jeg faldte for hende så snart jeg så hende, men i starten turde jeg slet ikke lade mig selv tænke at det blev til noget seriøst da, jeg var utrolig bange for at blive udnyttet for de penge jeg nu engang har – har prøvet og prøver det stadig tit at folk egentlig bare snakker med mig fordi jeg har de penge som jeg har.

Fie overbeviste mig dog, det tog hende lidt tid men hun gav godt nok ikke op! I den første månedstid vi kendte hinanden og kyssede lidt med hinanden, betalte hun for alt selv, og, kan tydeligt huske da det var min fødselsdag – har aldrig fået så mange gaver og, det var helt surrealistisk at denne person som jeg egentlig havde dømt lidt til at starte med, viste sig at være den person der egentlig ville mig det bedste, og bare var misforstået.

På min fødselsdag, havde hun bestilt et hotel værelse på Skt. Petri, fået room service til at sprede rosen-blade ud på sengen (tror lidt hun gjorde rose tingen for hende selv, for at være helt ærlig – HAHA!) men hun havde ihvertfald bestilt værelset, spredt rosenblade ud, lagt gaver frem som havde tal på dem efter hvilken orden de skulle åbnes i, en kage hvor der stod “TILLYKKE med de 21” og 2 kæmpe balloner, en ballon var et 2 tal og den anden var et 1 tal (jeg fyldte 21). Gaverne var lidt tøj, en flot pung, men også meget betænksomme gaver som f.eks – en kop med mit YouTube logo på, en musemåtte med min Minecraft figur (lidt nørd er man vel) – og bare ja, gaver som viste hun virkelig kendte mig.

Nok om det, jeg er ikke bleg for at indrømme at jeg havde mine tanker omkring Fie før jeg lærte hende at kende, men jeg lod hende vise mig, hvem hun egentlig var, og lod hverken mine “venner” eller “bekendte” fortælle mig hvem hun var. Fie skulle vise mig det, og det gjorde hun. Jeg får tit spørgsmålet om jeg ikke synes hun har været sammen med mange, og om jeg ikke synes det er mærkeligt så hurtigt hun “er kommet videre” og der er mit svar kort, og kontant: hvis 80% af pigerne på Fie’s alder, havde alle deres mislykkede forhold overalt på nettet, i blade, osv, havde det set 100% værre ud, end det gør med Fie. Prøv selv at tænk; Hvis dine mislykkede flirts, kærester, kys, og jeg ved ikke hvad, kom i avisen hver gang, ville det så ikke se lidt mere ekstremt ud, end det egentlig er?

Jeg er utrolig stolt af at Fie er min kæreste, hun er selvstændig, en fantastisk person (mega lækker, hehe) og så er hun også utrolig loyal. Hun sætter altid mine behov før sine egne og så er hun den mest loyale og elskværdige pige jeg har mødt. Jeg håber jeg en dag bliver manden hun gifter sig med og får børn med, for hun er fuld af kærlighed, omsorg og loyalitet. Hun er god med børn og alle mennesker hun møder og så er hun fyldt med CLASS! Den mest classy pige jeg har kaldt MIN PIGE.

Jeg håber det svare på nogen af jeres tanker og husk nu; Om man så hedder Fie Laursen, Justin Bieber eller Gertrud fra tanken, så er vi alle stort set meget ens. Og det er utrolig let at føle at, personen på skærmen, eller i avisen, ikke føler som vi føler, men det gør de. Det kan jeg skrive under på.

Tak fordi i læste med! Kunne i tænke jer at B Blogger fortsætter? så i kan følge med i vores liv fra min vinkel af. Hvad synes i? Ville blogge vores dage sammen, blogge om at være selvstændig og iværksætter osv – Lad mig høre hvad i synes!

– B

13 kommentarer

 • Amanda

  I er sådan et fantastisk par! Efter at have fulgt Fie længe, synes jeg at man – selv her på bloggen – tydeligt kan mærke at hun er gladere end nogensinde før. Pas godt på hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Negina

  Ja det vil være hyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Go Benny Go

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fie du fortjener så meget anerkendelse at det er helt vildt. Du skal være så skide stolt af dig selv og jeg nyder virkelig at følge med i dit liv. Og shit hvor er dig og Benjamin søde sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjerstine

  Altså jeg synes ikke helt dette indlæg svare på spørgsmålet – “Er Fie en Gold Digger?”, jeg er sådan lidt ligeglad med svaret, men bare et fif eller hvad man kalder det.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Swam

  Super godt Benjamin. Fuld respekt. Yes, make a Blog…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NAnna

  Forsæt!! Det er mega fedt når du skriver et opslag, og de er rigtig gode.
  Det er fedt at komme ind på dig, og se tingene fra en anden vinkel.
  Det er fede ting du har skrevet om indtil videre, hvilket kun er positivt 🙂
  Gode vibes herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Synes bestemt at du skal fortsætte.
  Forresten synes jeg at det er ekstremt fedt at i bringer jeres partner ind i hinandens verdener. Fie er begyndt at poste videoer på youtube meget mere, imens “B” er begyndt at blogge. Kæmpe respekt og high-five herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Forsæt! Det super fedt at hører om jeres forhold fra din side af også. Det kan være nogle fordomme forsvinder hos andre hvis de kan se din store kærlighed til Fie, og hører om alt det gode og sande ved hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  For resten-

  det der med de personlige gaver og hvor hårdt Fie gerne ville vise B, at hun ikke er som “folk tror”- det synes jeg var virkelig sødt. Synes det var vildt betænksom at Fie at give B sådanne personlige gaver, og det viser virkelig også bare, at man har tænkt på vedkommende, og det ikke bare er et eller andet “fis” man købte, fordi at man ikke lige vidst hvad det ellers skulle være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  B må meget gerne fortsætte med at skrive et blogindlæg en gang i mellem. Synes at det er ekstremt interessant at læse, så jeg stemmer i hvert fald for 🙂

  http://lfthomsen.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camila

  Det er SÅ fint med dit synsvinkel, og du har 100% ret i alt du skriver. No hate at all, just love. Men der er én ting der forstyrrer lidt i jeres indlæg… Det er de kommaer. I sætter dem helt fucked. Det gør det rigtig svært at forstå hvad I skriver nogle gange. Komma er super vigtigt i tekst for at kunne udtrykke sig bedre. Jeg mener ikke jeg selv er skide god til det, men det er I godt nok heller ikke. Det ville være en kæmpe forbedring i bloggen hvis I begge lige tog er lynkursus i komma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jaaa, det kunne være spændene!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY