New In: iPhone 6s Plus! – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

New In: iPhone 6s Plus!

Idag må man altså godt være lidt excited, for min nye iPhone 6s Plus er nemlig kommet! Post mand Per bankede sgu lige på døren og så var der kommet en pakke. Til jer der undre sig over hvor jeg mon købte den, så bestilte jeg den hjem fra Wupti.com lige HER. Og neeeej, det her er ikke sponsoreret, men selv købt. Tænkte bare at dele med jer, hvor den var bestilt. Jeg endte med at vælge rose gold, da den er mere mig og jeg elsker den så meget! kys

phone

IMG_3518

a2

6 kommentarer

 • smukke smukke pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • smuk pige du er pæn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I have read so many content concerning the blogger lovers but this paragraph is genuinely
  a good paragraph, keep it up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I concord with your explanation, we are tktally hither empathize very comfortably indeed
  it is rattling possible

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej fie jeg er begyndt at læse din blog for nogle måneder siden men syntes det er træls du i perioder stopper helt med at blogge og så kommer der 3 indlæg i streg tænkte om du ikke kunne lægge dem ud mere regelmæssigt i stedet for at fokusere så meget på yourube da du jo oprindeligt startede men blogging 🙂 men ellers er det dejligt at se du har fået det bedre og er blevet mere glad 🙂
  Knus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Fie 🙂
  Jeg har set din seneste video omkring, at du var blevet meget berørt over, at folk har kommenteret på, at du så gravid ud.
  Jeg ville egentlig bare fortælle dig, at jeg synes du er rigtig smuk og har fået en meget pænere krop, nu hvor du har taget rigtig flot på!! I mine øjne ser du bestemt ikke gravid ud, du har bare fået en mere naturlig krop, som har små hud “deller” og det kan man altså ikke komme udenom, det har alle mennesker. Når det så er sagt, tror jeg, uden at forsvare nogle, at det hele pludselig blev et medie ræs, hvor folk begyndte at bilde hinanden ind, at du var gravid og heraf muligvis nogle af kommentarerne.
  Du er bestemt ikke tyk eller noget, du er simpelthen blevet så smuk efter du har taget på og det klær dig bare super godt!!
  Jeg ved godt det er nemmere at ligge mærke til alle de negative kommentarer, men husk vi dobbelt så mange der har positive, det er bare ikke alle der skriver det til dig. Dette er fx. min aller første kommentar på din blog, selvom jeg har læst med i flere år 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY