D’ANGLETERRE OG DRINKS! – Fie Laursen
40% RABAT INDTIL MIDNAT!

D’ANGLETERRE OG DRINKS!

Hey sweeties. Jeg har tilbragt de seneste par dage på D’angleterre, hvilket har været lidt specielt fordi det hotel jo var en ting jeg havde sammen med B, da vi jo mødtes der og altid tog derhen sammen. Der har været en del på Instagram som har haft travlt med at skrive jeg er dobbeltmoralsk, fordi jeg jo har udtalt jeg ikke drikker (da jeg ikke har drukket siden nytår, udover lidt vin med B en aften), oh well … Det irriterede mig lidt! Jeg har aldrig sagt at jeg aldrig ville drikke igen og det er små irriterende at man skal forsvare sig selv, at folk går sådan i kødet på en. Ja, jeg har smidt mine Paradiso-gener på hylden og går ikke i byen hver weekend, jah faktisk går jeg slet ikke i byen. Igår var min første fest længe, mine første drinks længe og det var så fandens sjovt! Vi svømmede fulde i D’angles pool, fjollede og havde det så sjovt.

FIELAURSEN1 fielaursen2

Når drengene photobomber, haha ..!

fielaursen3
fielaursen4

Shop looket!

OMG3

3 kommentarer

 • Hvilken champagne fik i? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er din smukke jakke/cardigan fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Tæbker ikke, at du drikker, hvis du tror du er gravid, så kan man mon tolke ud fra det indlæg, at du har fået din menstruation? Det håber jeg for dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40% RABAT INDTIL MIDNAT!