SÅ ER VI REJST TIL SPANIEN!

Første billeder fra Spanien

Så blev det tid til at sætte mig til tasterne med lidt Spanien blogging! Idag er vores første dag og som sagt har vi brugt den på gåture, kyssere og god mad. Jeg elsker frugt, så når jeg er i udlandet går jeg frugt amok og shopper det som børn shopper fredags slik – JEG GÅR AMOK! Hehe … Nøj, hvor er mangoer altså gode, når de kommer hernede fra. Vi bor i det fedeste hus med pool, 2 etager og i vores soveværelse har vi to store altaner (her ser i en af dem). Nøj, hvor er jeg glad for at vi valgte hus fremfor hotel… Er så forelsket i Spanien allerede, her er så smukt og jeg nyder hvert sekundt med B. Har i noglesinde været i Spanien? 🙂 tell me about it!

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen

Shop looket!

OMG3

   

1 kommentar

  • Mortilto

    Ja vi bor hernede 😍 med vores to børn. Her er simpelthen så lækkert og smukt. God ferie!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER VI REJST TIL SPANIEN!