GOODIEBOX MARTS – Fie Laursen
LUXURY WISHES

GOODIEBOX MARTS

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Som før har jeg tippet om Goodiebox, som er et månedligt beauty abonnent som kun koster 119.- kr om måneden. Man modtager en box lignende denne hver måned med blandede beauty produkter. I kan tjekke deres tidligere boxe lige HER, så i kan få jer en idé om hvad man modtager. Min favorit var Goodiebox Oktober 2015, men de alle er vildt lækre! Jeg er lidt sent ude grundet stressen i mit liv, men idag åbnede jeg min Goodiebox og er helt oppe og køre over Honey Bronze, da jeg virkeligt har manglet en tan længe. Kys for nu, Fie


GOODIEBOX Fie laursen

// BLIV MEDLEM AF GOODIEBOX HER //

goodiebox

OMG3

3 kommentarer

 • Pernille

  Bare lige en rettelse:
  Boxen koster 159 kr. Prisen er steget for at produkterne i boxen kunne blive endnu mere lækre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie💛 Ved du om der er nogle gode goodieboxe man kan bestille hvis man bor på Færørne? N
  Knus færingen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Færing

  Hej Fie💛 Ved du om der er nogle gode goodieboxe man kan bestille hvis man bor på Færørne?
  Knus færingen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUXURY WISHES