London, Day 1 – Fie Laursen
D'ANGLETERRE OG DRINKS!

London, Day 1

Woop, så fik jeg endelig sat mig til tasterne efter min rejse til London. Det er nu min anden dag i smukke South Kensington som jeg bor i den første uge og jeg har haft det så sjovt! Oven på alt balladen jeg fik stablet op (lol, fuck min impulsive personlighed!) så har det sgu’ nok været meget godt at rejse væk. Jeg var ude og se London hele dagen igår og så sluttede jeg aftenen af med at tage ud og drikke drinks med mine venner. Der kom sgu’ nok lidt for mange drinks på bordet og vi fik ramt en masse forskellige bare, så idag har jeg det ikke helt optimalt og skal nok bruge dagen i sengen med blogging. Lige nu sidder vi og spiser pizza fra sengekanten og så senere skal jeg ud til en ven fra Danmark som er flyttet til Mayfair, som heldigvis ligger ret tæt på hvor jeg bor nu. Jeg har været rundt i både busser og toge, hvilket jeg er ret glad for, da jeg havde troet jeg ville bruge Uber overalt men min veninde sagde at det var mest kulturelt for mig at se London igennem undergrunden og busserne, hvilket hun havde ret i!
Jeg er så lykkelig og nyder hvert minut i smukke London.

IMG_3632

OUTFIT // JAKKE: NELLY, TRØJE: ASOS, TASKE: BALENCIAGA, BUKSER: ASOS, SKO: ASOS

IMG_3634 IMG_3635 IMG_3638 IMG_3641 IMG_3643 IMG_3647 IMG_3650 IMG_3653 IMG_3654 IMG_3657 IMG_3659 IMG_3662 IMG_3676OMG3

6 kommentarer

 • Zille

  Hej Fie, hvor mange lommepenge havde du med til London, hvor meget endte du med at bruge? Jeg skal til London til september og skal SHOPPEEEEE! Please giv mig et råd 🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor lækkert! Elsker at være í London, bor desværre tre timer derfra, men har brugt mange weekender der. Dejligt at se dig ovenpå igen, ha’ det godt💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne inspirerende billeder!
  Gid det var mig der var i London, suk..

  http://www.ChristinaMelina.bloggersdelight.dk

  – Christina Melina ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder! Jeg bor selv en kort gåtur fra South Ken, og det er simpelthen sådan et skønt område. Udover det må jeg give din veninde ret i, at man klart får oplevet mere hvis man tager busserne.
  Håber at du nyder London.

  http://fairestaddiction.blogspot.co.uk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Hansen

  Hvor er din smukke jakke fra? jeg er helt vild med den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hvilket kamera bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D'ANGLETERRE OG DRINKS!