MAKEUP LOOK: PINK AND FLIRTY – Fie Laursen
SHOP MIT KLÆDESKAB, PÅ MIN HELT EGEN WEBSHOP:

MAKEUP LOOK: PINK AND FLIRTY

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej smukke piger. Jeg har besluttet at jeg vil begynde at give jer en masse forskellige makeup looks, da jeg altid har elsket beauty og slet ikke føler der er nok af det på bloggen. Der vil løbende komme en masse makeup videoer, tips og blog indlæg: Her har i det første!

MAC er klart mit yndlings brand, derefter kommer LORD & BERRY og så kommer Chanel. Nedstående produkter kan i se i collagen. Eyeliner er “nyt for mig” og ikke noget jeg egentligt plejer at bevæge mig ud i, da jeg altid har synes det var lidt svært, men endelig er jeg ved at komme ind i en god eyeliner rytme, så nu får den fuldskrue og jeg bruger altid flydende eyelinere. Jeg har givet det et lag foundation, countour, eyeliner, mascara, pudder og en lyserød flirtende læbestift! Looket var nemt og tog 25 min.

makeup fie laursen

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8.HER 

Untitled #78

 

Shop makeup!

5 kommentarer

 • Emina

  Jeg synes det er rigtig sejt, at du fortsætter med videoerne! B fik dig også til at gå i gang med youtube igen, og tá det som en positiv ting. Du lærte noget fra jeres forhold! Hold dit hoved op. Det bliver selvfølgelig lettere med tiden, men det kan tage langtid… Jeg er stadig helt knust efter 8 måneder… Det er hårdt at være en pige hihi 🙂 vær stærk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hej Fie <3 <3 <3 Det er virkelig ikke for at være tarvelig, at jeg skriver det her, men jeg synes at du skal vide, at du har nogle problemer med sammensatte ord. Desværre forstyrrer det læsningen. Jeg har fundet et link til nogle internetøvelser du kan kigge på. Det tager seriøst 10 minutter at lære (Y) Elsker dig og dit liv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hey Fie!
  Så tidligere et insta billede, hvor du havde nogen leggins på fra Gymsharks, men kan simpelthen ikke finde dem. Har du et link til dem eventuelt. De er herre flotte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katha

  Hej skønne Fie
  Jeg ved hvor meget du går op i dyrevelfærd og vil bare lige anbefale sugarpill, der bliver makeuppen ikke testet på dyr (ligesom Mac…) og de har nogle super fede farver!
  Knus, en af dine faste læsere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej Fie!
  Vil du ikke lave en tutorial på, hvordan du laver dit flotte krøllede hår? Det er virkelig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP MIT KLÆDESKAB, PÅ MIN HELT EGEN WEBSHOP: