OUTFIT OF TODAY – Fie Laursen

OUTFIT OF TODAY

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej mine søde læsere. Tak for alt jeres omsorg og støtte den seneste tid, det sætter jeg stor pris på og det hjælper på mit humør, når jeg ser jeres søde ord på min skærm. Efter at have blæst denne sang på fuldskrue og grædt ud har jeg besluttet mig at være stærk og fokuserer på min karriere, min krop og mit liv. Jeg vil være en stærk kvinde og derfor køre jeg videre i mit liv, så her får i lige et outfit for idag og endnu mere blogging på vej! Kys for nu, jeres Fie

TWO PIECE: VINTAGE (LIGNENDE HER), SKJORTE: ASOS (HER),
TASKE: CHANEL (HER), SKO: ASOS (HER)

fie laursen fie laursen fie laursen

Shop the look!

OMG3

8 kommentarer

 • Louise

  Fuck du er blevet fed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

   Det synes jeg på ingen måde er okay at skrive! Tænk dig om, før du skriver sådan en kommentar

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Når overskuddet er til ddt, kunne det være fedt hvis du lavede et indlæg eller video om selvtillid og selvværd, dine gode tips til et godt selvværd. Husk du er stærkere end du tror 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Fuck, hvor burde du skamme dig. Jeg er selv uenig med Fie omkring mange ting, som hun har udtalt sig om, men hun er på ingen måde fed! Og hvis hun var, hvad er det så for noget at sige til en person som har lidt af en spiseforstyrrelse? Hav noget medfølelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Du er meet kønnere med oprejste skulder og stort smil! Se så at blive glad igen 🙂 og hold kæft hvor det klæder dig med sul på kroppen! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Dejligt at se at du kæmper dig tilbage! Du skal nok komme ovenpå igen, selvom at det nok ser sort ud nu. Et breakup er aldrig nemt – specielt ikke når man har så mange planer sammen som i havde.
  God vind fremover fie! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  hej Fie du er smuk og stærk. Ingen kan beskrive din smerte men du er ikke ked f forevigt. Jeg håber at det går godt med din karriere. Smil til udfordringer og dit brud med B er en udfordring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Friis Madsen

  Hej Fie 😊
  Synes det er en god beslutning du har taget, i forhold til ikke at lade bruddet styre dit liv nu 👍 Den næste tid vil være svær men er sikker på at du nok skal klare det 😄 Må ærligt indrømme, at jeg har haft fordomme omkring dig – men efter at have læst dine blogindlæg og læst mere omkring dig er de fleste blevet manet til jorden 😄

  Håber at du hurtigt kommer på højkant igen efter det her 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEACH DAY IN SPAIN