SHOP MIT KLÆDESKAB, PÅ MIN HELT EGEN WEBSHOP: – Fie Laursen

SHOP MIT KLÆDESKAB, PÅ MIN HELT EGEN WEBSHOP:

Hali halløj skønne læsere. Som mange af jer ved har jeg i lang tid kørt min Instagram salgsside @salebyfie on and off, men det er rigtig stressende at sende så mange dm’s frem og tilbage og at så købere springer fra, fordi de bare ville skrive med en. Jeg har sat mig ned og smækket en lille online webshop op, hvor jeg vil sælge ud af hele mit klædeskab, lidt interiør og lidt beauty. Begge mine værelser er i et kæmpe rod lige nu, da jeg shopper alt for meget, hehe … Jeg sender varene inden 1-2 dage, så det går rigtig hurtigt. Webshoppen vil blive fornyet hver uge med nye vare. I kan besøge den lige HER. Kys kys kys, jeres Fie

SHOP FIE LAURSEN

http://salebyfie.tictail.com/

7 kommentarer

 • Anne

  De grå Nike Air – Hvordan er de i størrelsen? Og hvor meget har du brugt dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  De grå Nike air – Hvordan er de i størrelsen? Og hvor meget har du brugt dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe

  Kan du ikke også poste et billede med tøjet på? Vil gerne se hvordan det sidder på hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Fie,
  I dit indlæg fra tidligere i dag (med dine søde hunde), har du en vildt lækker jakke på. Må man spørge hvor den er fra? Og har du evt. et link?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille H

  Jeg kan allerede nu fornemme at det bliver et dyrt bekendtskab 😨 Men jeg er nødt til at lure 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE DRENGE