Beige Luxury Wanties

Spanien, Dag 1

Det er første gang jeg besøger Spanien og hvor er jeg positivt overrasket. Jeg forventede selvfølgelig det var smukt, men ikke SÅ smukt. Jeg føler ikke engang at billederne viser hvor smukt det er, for det er måske noget man skal opleve i virkeligtheden. Så nyder jeg virkeligt også denne kæreste-rejse med B, selvom vi kun har været her i en dag såååå basker sommerfuglende rundt i maven og det er dejligt at give slip på daglig dagens rytme og bare nyde hinandens selvskab, uden stress. Falder sgu’ for ham her mere og mere, for hvert kys han giver mig. Vi har det så godt og jeg nyder hvert sekundt. Kys for nu, Fie

fie laursenfie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beige Luxury Wanties