TIP: ALLE piger kan flyve til USA og bo gratis + tjene $10,000+ mere!!! – Fie Laursen
10 GRUNDE TIL AT OVERVINDE SIN SPISEFORSTYRRELSE - FRA EN TIDLIGERE ANORETIKER

TIP: ALLE piger kan flyve til USA og bo gratis + tjene $10,000+ mere!!!

 

Sponsoreret – Indeholder reklame links photo DSC_2261_zpsv8usscwh.jpg

Hey piger, idag skal vi snakke lidt om USA og hvordan i kan få muligheden for at rejse derhen GRATIS (fly betalt, bo i et lækkert hus OG tjene penge!!!). I, som mine læsere følger jo med i mine LA-eventyr og har ofte spurgt mig om jeg kan komme med et godt råd til hvordan i kan rejse til USA uden at bruge penge OG tjene penge… Og her har jeg svaret! Jeg har mange veninder som er Au Pair i USA, hvor de arbejder for familier. Det de laver er at gøre lidt rent, passe børnene og lave mad engang imellem, men man kan sige det er forskelligt hvilke pligter man får af de forskellige, MEN en ting er sikkert: Du må max arbejde 45 timer om ugen og ikke mere end 10 timer daligt, du har ret til 1.5 fridag om ugen og en hel weekend om måneden og i løbet af året har du 2 ugers betalt ferie (2 uger hvor du ikke arbejder. OG, så har du muligheden for at studere ved siden af! Jep, ret vildt – Som au pair kan du frit vælge mellem fag på et lokalt college eller universitet, og din værtsfamilie betaler op til $500 USD i løbet af året til dækning af dette. Du tjener 195 dollars om ugen, hvilket svare sig til 1300.- kr. + du får mad og bor hos din værtsfamilie. Mine veninder har fået deres Aur Pair jobs igennem Cultural Care som i kan læse meget mere om LIGE HER.

Programmet starter på fire dage på training school på Long Island, New York – så der får man også et eventyr til! Hvis ikke jeg selv havde gang i en masse hjemme i Danmark ville jeg klart smukke til udlandet og være Au Pair. Det er en god mulighed for piger der føler sig låst fast i Danmark, føler de vil noget andet end det de laver nu og har brug for en ticket away! Her får man en dejlig familie at omgåes med, arbejde for og ja – en helt ny start! Du har endda muligheden for at forlænge dit ophold med 6, 9 eller 12 måneder og kan dermed tjene $10,000+ mere. Der er virkelig ingen bedre måde at kombinere arbejde med børn, studier og rejse på – at være en Cultural Care Au Pair, er en oplevelse for livet og jeg håber mit indlæg kunne inspirere nogle af jer, der render rundt med en USA-drøm i mavsen!

I kan læse meget mere på www.culturalcare.dk

a1

13 kommentarer

 • Mia

  Synes måske ikke du har helt styr på dine informationer. Det er altså ikke helt gratis, at være au pair. Jeg er selv au pair i usa, og kan sige så meget, at der er mange gode ting ved det, men det er bestemt ikke gratis, og der er mange ting der skal overvejes omkring det. Det er ikke bare et hygge år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vil bare lige gøre opmærksom på at man ikke altid ender ved en god familie. Jeg har prøvet hele to gange at ende ved en familie som behandlede mig dårligt! Det er billig arbejdskraft for dem, og det udnytter en rigtig stor del af familierne. Men med det sagt kan man også godt finde gode familier og så er det klart en fantastisk oplevelse! Jeg synes bare man skal overveje det nøje og være forberedt på at det hele altså ikke er som et eventyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg er au pair i CO og rejser med Cultural Care. Det er ikke helt sandt det du siger, for man skal selv betale 10.000-13.000 DKK for at komme afsted. Det dækker fly, forsikring og afgifter. Helt klar pengene værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Nu det ik helt gratis at komme afsted. Koster mellem 8000-10000 kr som skal dække forskellige afgifter, flybilletter og forsikringer. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lel

   Udover det skal man have meget erfaring med børnepasning + det er et krav at man har gennemført uddannelse på 2 år min. Og at man har kørekort, at man ikke ryger og at man har ren straffeattest og SÅ meget mere. Det tager lang tid, og det er dyrt, men oplevelsen er god og lærerig. Hilsen en der tidligere var Au Pair i NY. Igennem Cultural Care

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jazzndk

   Et par kommentarer:
   Der er flere stavefejl på http://www.culturalcare.dk, det er uprofessionelt, og ville få mig til at undersøge andre organisationer også. Det ville jeg gøre uanset hvad, men stavefejl og dårlig grammatik på en organisations hjemmeside sender et signal om, at de ikke er seriøse.

   Lønnen
   Det kan være en fantastisk oplevelse at være au pair, men det kan også være det modsatte. Du kommer ikke langt for 195 USD om ugen, især ikke hvis du arbejder 45 timer. Det giver en timeløn på ca. 4,33 USD – ca. 30 DKK. Den amerikanske regering kræver en mindsteløn på 7,25 USD i timen i alle amerikanske stater. 500 USD til college rækker heller ikke langt: på et lokalt community college på Manhattan koster det 320 USD pr. credit, et enkelt fag er typisk 3 credits.

   Dit sociale liv
   Så er der det sociale, afhængigt af hvor i USA du kommer til at bo, vil du højst sandsynlig have brug for en bil – og dermed et kørekort. Med så lange arbejdsdage kan det være svært og tidskrævende at etablere et netværk.

   Og som S skriver, der er afgifter, ESTA-ansøgning, visum, flybilletter og især sygeforsikring.

   Det sagt, det kan være et godt springbræt og en spændende oplevelse, men sørg for at lave grundig research inden, og sørg for at undersøg om du og din mulige værtsfamilie har samme forventninger og kan kommunikere sammen.

   Med andre ord: vær åben, men kritisk.
   Links:
   Mindsteløn i USA:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Minimum_wage_in_the_United_States

   Undervisningsafgift Borough of Manhattan Community College:
   https://www.bmcc.cuny.edu/bursar/page.jsp?pid=1001&n=Tuition%20&%20Fees%20Per%20Semester

   En meget voldsom historie:
   http://www.information.dk/459292

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jazzndk

   Det kan være en fantastisk oplevelse at være au pair, men det kan også være det modsatte. Du kommer ikke langt for 195 USD om ugen, især ikke hvis du arbejder 45 timer. Det giver en timeløn på ca. 4,33 USD – ca. 30 DKK. Den amerikanske regering kræver en mindsteløn på 7,25 USD i timen i alle amerikanske stater. 500 USD til college rækker heller ikke langt: på et lokalt community college på Manhattan koster det 320 USD pr. credit, et enkelt fag er typisk 3 credits.

   Så er der det sociale, afhængigt af hvor i USA du kommer til at bo, vil du højst sandsynlig have brug for en bil – og dermed et kørekort. Med så lange arbejdsdage kan det være svært og tidskrævende at etablere et netværk.

   Og som S skriver, der er afgifter, ESTA-ansøgning, visum, flybilletter og især sygeforsikring.

   Det sagt, det kan være et godt springbræt og en spændende oplevelse, men sørg for at lave grundig research inden, og sørg for at undersøg om du og din mulige værtsfamilie har samme forventninger og kan kommunikere sammen.

   Med andre ord: vær åben, men kritisk.
   Links:
   Mindsteløn i USA:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Minimum_wage_in_the_United_States

   Undervisningsafgift Borough of Manhattan Community College:
   https://www.bmcc.cuny.edu/bursar/page.jsp?pid=1001&n=Tuition%20&%20Fees%20Per%20Semester

   En meget voldsom historie:
   http://www.information.dk/459292

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Fedt! Kunne helt vildt godt tænke mig det, men er ikke så gammel, og så skulle jeg også være væk, fra mine forældre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej alle, jeg har selv været afsted i et år som au pair for 3 dejlige og meget energiske børn. Jeg vil helt klart anbefale det, men man SKAL altså elske børn ellers går man virkelig død i det meget hurtigt. Men det er en fantastisk måde at forbedre sit engelske, studere derovre, rejse en masse rundt og en ting jeg er glad for: muligheden for at lære nogle tricks til hvad man skal og ikke skal når man engang selv får børn 🙂
  Dog vil jeg også lige understrege at det IKKE er gratis. Det er super billigt for alt det du får, men absolut ikke gratis. Man skal betale for et programgebyr hos bureauet, forsikring, lægeattest, og visum. Jeg betalte omkring 9.000-10.000kr i alt plus en lille gave til værtsforældrene og alle børnene.

  Hvis der er nogle der har nogle spørgsmål, er I velkomne til at skrive til mig, da jeg jo selv har prøvet det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Psst, det er ikke kun piger, der kan være au pair, men også fyre – så skal vi ikke droppe de stereotype kønsroller?

  Vi har pt au pair, og jeg havde med glæde valgt en fyr i stedet for en pige, hvis han havde været den mest kompetente.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Annonce eller sponsoreret eller affiliate skal stå øverst i hvert indlæg, no hate <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 GRUNDE TIL AT OVERVINDE SIN SPISEFORSTYRRELSE - FRA EN TIDLIGERE ANORETIKER