WEBSHOPPEN ER OPDATERET! – Fie Laursen
GUIDE: WORKOUT WEAR

WEBSHOPPEN ER OPDATERET!

Hej piger. En hurtig meddelse til jer omkring min webshop, hvor jeg sælger ud af mit klædeskab, så har jeg lige nu sat en masse op til billige priser – Mellem 10-50.- kr. I kan shoppe det lige HER. Udover det budget venlige, så sælger jeg også nogle tasker såsom denne Balenciaga taske, til en billig pris. Den sælger jeg til kun 3000.- kr. Pakkerne sendes hurtigt og er leveret inden for 3 dage med Post Danmark. Kys jeres Fie

SHOP FIE LAURSEN

3 kommentarer

 • Rigmor

  Vil gerne købe din balenciaga!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  hej fie jeg vil bare spørger dig om hvordan man kan kontakte dig hvis man gerne vil købe noget på din profil “Sale by fie”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  hej fie jeg vil bare spørger om hvordan man kan kontakte dig hvis man gerne vil købe noget på “Sale by fie”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE: WORKOUT WEAR