GET THE LOOK: KYLIE JENNER

FÅ MIN BLOG PÅ IPHONE!

Hej bloggen! Mange af jer spørger tit om jeg har en app eller en mulighed for at have min blog på sin iPhone .. Jeg har før haft en app men lukkede den ned, da aftalen ikke gik godt med mine samarbejdspartnere og der var noget uenighed. Hvem ved, måske jeg laver en app igen? Anyways, så vil jeg lige tippe jer om at i sagtens kan få min blog ind som en slags app på iPhone, ved blot at gå under safari, klikke på “Føj til hjemmeskærm” og kalde den hvad du ønsker, tryk så tilføj og så er den der. Tak fordi i læser med! kys for nu, Fie

bloggen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GET THE LOOK: KYLIE JENNER