♡ GOODIEBOX APRIL ♡ – Fie Laursen
MICHAEL KORS WISHES

♡ GOODIEBOX APRIL ♡

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Så blev det endelig den tid på måneden … Hvor min Goodiebox kom! Haha .. Det er noget af det jeg glæder mig allermest til, netop fordi at jeg slipper for at købe en masse beauty produkter hjem selv, da jeg bare får sendt en helvedes masse i min månedlige Goodiebox til kun 159.- kr om måneden! Det er nok det bedste abbonent jeg har tilmeldt mig og faktisk det eneste .. Hvis det er noget for jer kan i se deres tidligere Goodiebox’s lige HER og tilmelde jer lige HER. Kys

goodiebox

AFFILIATE

1 kommentar

  • Jeg har abonnement ved den tysk Glossybox – og jeg ELSKER de bokse der kommer! Til august hvor jeg kommer hjem til DK bestiller jeg goodiebox igen! 100% Jeg fortryder dem aldrig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MICHAEL KORS WISHES