HELT I SKOVEN, TV3 – Fie Laursen
SHOP: KARDASHIAN BEAUTY HAIR

HELT I SKOVEN, TV3

Hey bloggen! Det er lige gået op for mig at jeg slet ikke rigtigt har blogget om programmet Helt i Skoven som jeg filmede med Tv3 i Argentina. Det var et sjovt gameshow hvor jeg kæmpede min bedsteven igennem en masse baner imens han var klædt ud som and. Det var så (skide) sjovt og derfor tænkte jeg lige at dele et lille klip fra det. I kan se hele afsnittet på Viaplay. Kys for nu, Fie

Hvilke andre programmer ville i se mig i? 🙂

4 kommentarer

 • Anna❤️

  Paradise hotel❤️👍🏽🏊🏼🏝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Robinson!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie rask olsen

  Hvorfor blev det filmet i Argentina?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Paradise Hotel, Bikini island, Divaer i junglen, robinson, for lækker til love, keeping up with fie laursen (dit helt eget tv show!), sjov med sex, hvem vil være millionær, kys knald og kærlighed, masterchef, købmænd på første klasse… ja i det hele taget bare alt realitytv. aller helst dit helt eget program sådan lidt a la keeping up with the kardashians!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP: KARDASHIAN BEAUTY HAIR