LONDON GUIDE: EN SØD CAFE – Fie Laursen
BILLEDER FRA VORES BYTUR

LONDON GUIDE: EN SØD CAFE


Adresse: 260 Tottenham Court Rd, London W1T 7RFInden jeg forlader London skal i ikke snydes for endnu en London Guide! Jeg har spist en del på Pommes de Pain som er en Fransk resturaunt med bla. den lækreste morgenmad/brunch. Jeg har drukket mange cappuchinoer og så sent som igår spiste jeg den lækreste baguette hos dem. Denne café ligger 3 minutter væk fra Oxford Street, hvor vi tilbringer meget af vores tid. Inden vi drager imod lufthavnen skal jeg lige have købt mig en lille baguette og en friskpresset juice, som jeg kan spise i taxaen. Kunne i tænke jer en Milano Guide? Kys for nu, Fie

fie laursen IMG_4072 IMG_4076 IMG_4079

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLEDER FRA VORES BYTUR