MODTAG LÆKRE BEAUTY PRODUKTER HVER MÅNED! – Fie Laursen
♥ RABATKODER TIL: STYLEPIT, MOODINGS OG JUSTSPOTTED ♥

MODTAG LÆKRE BEAUTY PRODUKTER HVER MÅNED!

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej piger. Som jeg før har fortalt jer om så har jeg i over et år kørt et abbonent hos Goodiebox, som er at jeg hver måned modtager en box fyldt med lækre beauty produkter og jeg tænkte igen at tippe jer om det, da det er en god måde at blive overrasket med en masse lækkert makeup, shampoo, parfume og andet lækkert til få penge. Fx har jeg haft modtaget en Goodiebox som havde min yndlings hårkur med som normalt ville koste 100kr+ or something, men det fik jeg med i en box til 159.- kr samt en masse andet lækkert makeup. I kan se deres tidligere boxe HER og få et overblik over deres lækre abbonent. Kys for nu, Fie

PicMonkey Collage

OMG3

2 kommentarer

 • 脱毛エステシースリーの秀でた点は、全店舗で使われている脱毛マシン「ルネッサンス」といえます。日本人のお肌や髪の毛の特質に合わせた純国産、独自開発の高性能マシンです。また、脱毛の時にジェルトリートメントによってお肌が保護され、脱毛と一緒に美しい肌ができあがるという脱毛方法になります。

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hej Fie.
  Jeg kunne godt tænke mig at bestille en, ved du hvordan det fungerer med afbestilling? er det bare måned for måned, hvis man afmelder? vil bare gerne vdie hvor meget jeg binder mig til.
  Hilsen Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♥ RABATKODER TIL: STYLEPIT, MOODINGS OG JUSTSPOTTED ♥