OUTFIT OF TODAY ♡ BUKSERNE DER GIVER DEN FLOTTESTE NUMSE – Fie Laursen
HELT I SKOVEN, TV3

OUTFIT OF TODAY ♡ BUKSERNE DER GIVER DEN FLOTTESTE NUMSE

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hey bloggen! Idag har jeg mine nye bukser på fra fitfashion som jeg har både i grå og sort. Jeg har længe ønsket mig dem, da jeg har set mange veninder have dem og set hvor god en numse man får i dem! Det er nemlig sådan af bukserne former sig efter ens bagdel, haha .. Og derfor ser den mere fast og flot ud! Jeg har her deres Freddy WR.UP i mørkegrå på og de er så lækre og i kan tjekke resten af deres bukser ud lige HER. Kys, kys og massere kys fra Fie

fie laursen fie laursen fie laursen

4 kommentarer

 • Nanna

  De er så fede de bukser der! Jeg har også altid ønsket mig sådan et par, men de er jo ret dyre 😊 Derfor kunne det være vildt, hvis du kunne skaffe en rabatkode til dem 🙏🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Halløjsa!! Nice blok du har dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Bukserne giver en flot numse , men de giver satme også en knap så flatterende camel-toe! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELT I SKOVEN, TV3