BEDSTE TIP: PRODUKTERNE DER REDDEDE MIT ØDELAGTE HÅR – Fie Laursen
KÆMPE UDSALG! 70% ♡

BEDSTE TIP: PRODUKTERNE DER REDDEDE MIT ØDELAGTE HÅR

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hey bloggen! Jeg har fået ekstremt mange spørgsmål omkring mit hår, da det jo har været helt ødelagt af hårfarvning, men nu er det langt, tykt og blødt .. Frisøren klippede mit ødelagte hår af og så bestilte jeg en masse produkter hjem fra www.arganolieshop.dk og dem har jeg brugt siden da, selvfølgelig over flere bestillinger. Jeg er kæmpe fan af deres Argan Oil Shampoo, som faktisk lige nu er på tilbud til 2 shampoo for 277.- kr, normalt koster de 370.- kr. Et lille sidespring; Jeg har også været storbruger af denne Sweet Skin Cream som kan anvendes på hele kroppen og den kan benyttes som fugtgivende hårmaske. Det der nok har reddet mig hår helt har været nedstående hårolie som hedder Moroccan Argan Oil, i har sikkert hørt om det før. Håber i kunne bruge dette lille tip om hår til noget! kys, jeres Fie

damn

OMG3

4 kommentarer

 • Hej Fie,
  Hvis du kan lide argan produkter, så er der en god mulighed for at du også kan lide andre naturlige olier til huden og håret.

  Kig gerne forbi vores webshop chleopatra.dk

  Hvis det har din interesse, skal du være velkommen til at kontakte os, så kan vi måske finde på et samarbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yours is a clever way of thikinng about it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Elsker dine tips, og har købt nogle produkter fra siden! hvordan bruger du sweet skin creme som en hårmaske? Ps. du er virkelig smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej

  Du er kraftedme så forfængelig og selvoptaget. Måske prøv at gør verden til et bedre sted i stedet for at gå så meget op i dig selv og dit udseende. Det er ikke til at holde ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆMPE UDSALG! 70% ♡