SÅ FLYVER VI TIL MILANO! – Fie Laursen
LONDON GUIDE: EN SØD CAFE

SÅ FLYVER VI TIL MILANO!

Status på livet er at jeg lige nu sidder i lufthavnen i London og venter på vores fly til Milano, hvor vi skal tilbringe den næste uges tid. Det er så spontant og så sjovt, da det jo faktisk var meningen at vi skulle flyve til Danmark idag, men de billetter valgte vi at rive i stykker og bestille nogle nye til Milano! Jeg har virkeligt savnet denne spontane side af mig selv, som jeg selvfølgelig ikke kunne have fremme i et forhold, så måske var det meningen at jeg skulle blive single. Vi har en masse planer i Milano, da jeg kender ALLE eftersom jeg har tilbragt meget tid der, da jeg har en masse familie i Italien. Vi skal faktisk i byen når vi lander, så vi når lige hjem til huset og skifte tøj – Ret vildt, men det bliver sjovt og vi har en masse energi! kys

fie laursen fie laursen fie laursen

2 kommentarer

  • Y

    Hvor er jakken fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freia

    Hej fie! Shiiiiit nogle fede kufferter, må jeg spørge hvor de er fra? Er helt vild med din blog forresten og generelt din måde at tage fat om dit eget liv og følelser 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON GUIDE: EN SØD CAFE