SÅ MANGE LÆSER MIN BLOG! – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

SÅ MANGE LÆSER MIN BLOG!

Det mest efterspurgte spørgsmål har altid været “Hvor mange læser din blog?” og her får i endelig svaret! Jeg har altid været lowkey omkring mine visninger, da jeg godt ved de er voldsomme og ikke har haft lyst til at provokerer andre bloggere med det. Dette er fra de sidste 30 dage, hvilket ligger på 3 millioner – Så det er fine tal for min blog, men kunne faktisk være bedre, men jeg har også bare altid højere forventninger til mig selv og alting bliver aldrig helt godt nok. Når det så er sagt, så er jeg utrolig taknemlig for at i vil læse med og jeg elsker jer så højt! Tak fordi i læser med, mine dejlige læsere I er det bedste i hele verdenen.

www.fielaursen.dk

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY