SENESTE PÅ WEBSHOPPEN! – Fie Laursen
OUTFIT GOALS!

SENESTE PÅ WEBSHOPPEN!

Hey smukke piger! Jeg tænkte lige at give jer en lille salebyfie update, da det er længe siden. Som mange af jer ved har jeg haft en instagram hvor jeg sælger ud af mit tøj, da jeg simpelhen har så meget tøj der fylder og jeg har også fået solgt godt ud af det, men det er som om at det bare ingen ende har… Jeg har over 200 stykker tøj, 50 par sko og mange tasker som bare ligger i mit værelse og fylder! Derfor har jeg lavet en webshop, hvor jeg sælger ud af min garderobe. Der er ikke sat så meget op i nu, da jeg fik den lavet lige inden jeg rejste til London… Men så snart jeg er hjemme igen så bliver den fyldt op med tøj, sko og tasker igen. Indtil videre kan i tjekke www.salebyfie.tictail.com ud og shoppe lidt hjem. Varende bliver sendt, selvom jeg er ude og rejse, da jeg har en til det lige nu. Hold jer opdateret i næste uge!!! Kys, kys og kys jeres Fie

blogg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT GOALS!