SHOP: KARDASHIAN BEAUTY HAIR – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

SHOP: KARDASHIAN BEAUTY HAIR

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hey bloggen! En sød læser spurgte mig idag om jeg kunne anbefale en webshop der sælger Kardashian Beauty Hair og i om jeg vidste hvor, så derfor smider jeg lige dette indlæg i jeres retning! Jeg har selv en del Kardashian Beauty Makeup som jeg har købt igennem www.houseofstars.dk og de har selvfølgelig også Kardashian Beauty Hair, som er de lækre Kardashian pigers stylings-serie. Jeg er en heldig ejer af Kardashian Beauty Hair Black Seed Dry  som er deres hårolie, den bruger jeg om aftenen inden jeg går i seng og så hjælper den mig med at holde mit hår sundt. I kan se alle produkterne lige HER. Happy Kardashian shopping, babes!


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER

Untitled #112

 

1 kommentar

  • super fedt har hørt super meget om det men haft lidt svært ved at finde gode sider.

    lifestylexblogger.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY