Aftenens tanker – Fie Laursen
ET NYT KAPITEL

Aftenens tanker

Aftenen slutter jeg af med et smil på mine læber, takket være jer. Jeg vil starte ud med at fortælle jer hvor meget jeres støtte har en betydning for mit liv, mine følelser og min udvikling. Jeg er beriget med klodens mest omsorgsfulde, forstående mennesker og for det er jeg taknemlig. I aften var jeg i Go’ Aften Danmark på TV2 for at snakke om ‘Min Ærlighed’, Jes Dorph var værten, hvilket gjorde det hele en tand lettere og mere afslappende. Han er en god vært. Jeg havde aldrig troet på at blive taget så godt imod og forstået. I er nogle gode mennesker og jeg synes det er smukt, sejt og fantastisk at i giver mig en chance trods at jeg ikke har haft helt ren mel i posen. Jeg glæder mig til at i skal lærer mig at kende og til at i skal følge mig videre på mit nye, ægte eventyr. Kys jeres Fie

fie laursen

affiliateShop the look!

12 kommentarer

 • H

  Hvor er kjolen fra?😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie, Dette bliver en lidt lang besked/kommentar. Men jeg håber den er nyttig, og at du kan bruge noget af det her. Jeg må indrømme at det er til min egen overraskelse at jeg befinder mig på din hjemmeside/blog. Jeg er ikke typen der følger med i Celeb Culture, eller Medie-Platformens underholdnings-sektor normalt. Men jeg læser Ekstrabladet og den slags. Og her fik jeg øjnene op for din situation. For omkring halvanden måned siden, stødte jeg ind på dig for første gang. En artikel der handlede om hvor fedt dit liv var, eller noget i den stil. Det var på EB.dk. Jeg var hurtig til scrolle videre med det samme (må jeg indrømme) som jeg altid gør når det kommer til “Celeb-Gossip & Style”, som jeg selv har termet det her. For at være helt ærlig, (og dette kan du muligvis bruge til dit fremtidige image), var min tanke: “Endnu en “MedieLuder”, eller endnu en fortabt sjæl der søger berømthedens status. Yes, undskyld beskrivelsens koldhed. Jeg mener ikke at du er en Luder i den forstand. Anyhow. Så her for to/tre dage siden stødte jeg ind i din artikel om hvordan dit image var blevet et falskt et. Hvordan dette havde påvirket dit personlige liv osv. Det fandt jeg yderst interessant, da jeg selv har studeret “Public Image”, “PR”, “Spektakel-dannelse” af Celebrity Figurere, “De-Personalization”, “Hyperrealitet” af Jean Baudrillard også videre. De ting du sagde passede perfekt med dette udsnit fra den fantastiske situationist forfatter fra 18 tallet; Navnligt Fransk-manden Guy Debords, “The Society of the Spectacle” bog. Som beskriver hvordan vores samfund er blevet kommodificeret, og hvordan dette spektakel der skaber denne kommodificering af vores samfund fungerer. En yderst spændende og MUST READ for enhver der ønsker at udbredde sin viden på området. Håber du kan Engelsk: “The individual who in the service of the spectacle is placed in stardom’s spotlight is in fact the opposite of an individual, and as clearly the enemy of the individual in himself as of the individual
  in others. In entering the spectacle as a model to be identified with, he renounces all autonomy in order himself to identify with the general law of obedience to the course of things.” Og denne er også yderst oplysende: “The status of celebrity offers the promise of being showered with ‘all good things’ that capitalism has to offer. The grotesque display of celebrity lives (and deaths) is the contemporary form of the cult of personality; those ‘famous for being famous’ hold out the spectacular promise of the complete erosion of a autonomously lived life in return for an apotheosis as an image. The ideological function of celebrity (and lottery systems) is clear – like a modern ‘wheel of fortune’ the message is ‘all is luck; some are rich, some are poor, that is the way the world is…it could be you!”. Som vi ser her, især i første kvote, kunne denne beskrivelse relateres til din situation, samt artiklen hvori du nævner den. Jeg ville anbefale at læse hans værk på et tidspunkt, da jeg tror det vil oplyse dig meget, og at du kan bruge disse informationer til fremtiden. Sjovt nok er hans bøger ikke populære i det danske uddanelses-system, hvorfor mon? Ej, men hey inden jeg kommer på sidespor. Vil jeg sige at denne besked du kom med var god, og den har sikkert hjulpet en del personer der var klar til at gå i dine fodspor for berømmelse. Derudover beundrede jeg selv at du intet havde imod at indrømme det. Jeg fandt det faktisk ekstremt sejt, så at sige. For nu at kortgøre denne Roman, vil jeg blot pege dig i retningen af nogle bøger som muligivs også kan hjælpe dig. For disse bøger så tjek den hjemmeside jeg har tilføjet. Det skal lige siges at du nok ikke skal nævne de her bøger i medie-platformen. Det er en MEGET dårlig ide. Men hvis så du ønsker så læs og lær. Bøgerne giver os det eneste rigtige svar på vores eksistens, og løsningen til vores problemer i dag. Jeg ved hvor skørt det her lyder, men giv dem en chance. Til sidst vil jeg blot ønske dig held og lykke, og du skal vide at du har min respekt i det omfang af at du har gjort folk opmærksomme på falskheden i medie-platformen, især for den personlige berømthed. Hav de forrygende! Og lyt ikke til disse pikhoveder der slår ned på dig for absurde grunde. De er sikkert misundelige over at de ikke blev valgt til X-Factor finalen, eller at deres Paradise Hotel ansøgning blev afslået, hahaha. Glem aldrig fornuften, logikken, rationaliteten. Hey Hey

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej fie synes det er så flotte at du står frem. Håber du få den hjælpe som du har bruge for, være dig selv hvis folk ikke kan lide dig som du er. Så er deres problem og ikke dit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Held og lykke med det hele du er så sej!!! Vil du ikke lave noget flere youtube videoer med hvordan du ligger make up og hvilke mærker du bruger?! taaaak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Har sku ondt af dig fie😢 tror desværre du er en pige der har det meget svært, håber inderligt dine forældre hjælper dig og du måske søger noget hjælp så du Lan komme viedre ud i det virkelig liv 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja trier

  Hvor er din kjole fra ❤️😇😍😍😍🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja trier

  Hvor er din kjole fra ❤️😇😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Trier

  Du var så sej
  Vil rigtig gerne møde dig 😇😍

  Og hvor er din kjole fra 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars Holm

  Hvad blev der af det med at lukke og tage en klog pause til f.eks. august?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Er der en særlig grund til min kommentar til forrige indlæg ikke blev udgivet? :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du gjorde det så godt i Go’aften Danmark Fie! 🙂 Du skal være så stolt af dig selv <3 sender en masse kærlighed og støtte her fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Fie 🙂
  Ved du om interviewet ligger nogen steder på nettet? Nåede desværre ikke at se det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET NYT KAPITEL