Bomber Jakker under 600.- kr – Fie Laursen
Blomster lykke

Bomber Jakker under 600.- kr

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hvis der er noget jeg har mit klædeskab fyldt op med så er det Bomber Jackets. Min lille ‘obsession’ startede med at min bror havde købt en masse hjem og jeg endte med at låne hans grønne fra Jofama da vi var ude og så faldte jeg pladask for dem. Der er et eller andet cool over dem og så er de comfy. Til jer Bomber-lovers; så har jeg fundet jer en masse sider med utallige Bomber Jackets lige HER, HER, HER. Jeg skal snart have fundet mig den perfekte lyserøde! x Er i med på Bomber-moden?

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

Untitled #131

 

Shop endnu flere!

 

2 kommentarer

  • Estoy sorprendido de encontrar este blog. Quería daros las gracias por redactar esta genialidad. Sin duda he gozado cada pedacito de ella. Os te tengo agregados para ver más cosas nuevas de este blog .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Whule $50,000is probably not going to be enough cash to successfully launch a business, it may relieve an infinite quantity of economic
    stress on tthe new enterpdise homeowners.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster lykke