30% RABATKODE TIL ELLOS + MINE FAVORITTER OG KØB ♡

DAILY LIVESTREAMER?


Hey bloggen! Jeg har længe gået og tænkt på at blive Daily livestreamer inde på Younow, hvor jeg jo har mine livestreams hvor jeg snakker med jer – På det seneste har jeg lavet en livestream om ugen og det var givet god pote, både at jeg har haft god kontakt til jer, steget i nye følgere fra udlandet og så er der en knap der hedder “tip” hvor at ens seere kan donerer og støtte en. Jeg har besluttet mig at jeg vil livestreame hver dag eller hver anden dag, vi får at se – Der er jo også dage hvor man kan have det dårligt, men ellers er planen hver dag! Så hvis i har lyst til at følge med, så kan i downloade appen på jeres iPhone eller se med fra computeren.. Hvis i trykker “fan” eller følg, så kan i følge med i min livestream kanal og få en notifikation når jeg går live 🙂 Tak for i følger med og stor tak til jer som har doneret i de seneste livestreams, det betyder blot jeg kan livestreame endnu mere (da så ikke behøver logge af for andet arbejde!). Kys!


fie laursen

www.younow.com/fiececilia

fie laursen


1. HER, 2. HER

Untitled #124

 

affiliate

   

6 kommentarer

 • Billige og smukke smykker! Følg linket til min profil: http://hvisk.com/da/stylist/majablegholm?stylist=c3R5bGlzdHw2MzczfDIwMTYtMDUtMjI,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Fie.
  Jeg har lige set din ærlige video på youtube. og du siger noget med at du har skadet dit eget navn osv. men du er kun 21 år, så du kan nå at rette op på det. hvis du starter en ny ‘blogstil’ med at være den rigtige Fie, så er jeg sikker på at du stadig vil have mange læsere, jeg vil ihvertfald stadig læse med. jeg vil ikke lægge skjul på at jeg ofte syntes at du overdramatiserer, og jeg har ofte tænkt på om du nu også var sådan som person, fordi jeg egentlig syntes du virker til at være rigtig sød. jeg håber du har lært af dine oplevelser og erfaringer, og at du kommer godt videre i livet.
  Knus en trofast læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ole Stanley Olsen

  Kære Fie, eller hvilket navn du vil have; Det er ikke så vigtigt for dit liv. Det der er vigtigt, er så absolut at du er kommet frem, nøgen og ærlig.
  Det kan jeg godt lide, det viser at du har så meget tilbage i dig, så vær ikke nervøs. Som jeg ser dig, når jeg føler dit foto, så er jeg 100% sikker på at du vil blive en bragende god forfatter, med et fantastisk frembrud om ca. 4 år. Men naturligvis kun hvis du vælger den vej.
  Du har min e-mail, hvis du ønsker yderligere, og NEJ, jeg er ikke sådan en der vil suge penge fra dig, det har intet med det at gøre. Kan du nu have en rigtig dejlig dag, med sol foroven og kaffe i koppen,
  Kærlig hilsen
  Ole Stanley

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hey Fie. Tjek din Facebook under andet, hvis du vil have en snak 🙂

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • d

  Ved du godt at du på din engelske youtube kanal stadig abbonerer og reklamere for benjamin? der står du abbonerer på ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Du er vildt smuk på disse billeder, Fie! 🙂
  Hav en rigtig dejlig dag. :*

  Knus -M
  http://bloggerenudennavn.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

30% RABATKODE TIL ELLOS + MINE FAVORITTER OG KØB ♡