DANIEL WELLINGTON GIVEAWAY – Fie Laursen
VALENTINO WISHES

DANIEL WELLINGTON GIVEAWAY

Sponsoreret – Indeholder reklame links


hey bloggen! Så er det blevet tid til endnu en giveaway og denne gang kan to heldige læsere vinde et ur, så det vil sige jeg udlodder to Daniel Wellington ure ud. Jeg har før blogget om Daniel Wellington og alle de blog posts kan i læse lige HER. I kan også besøge deres side www.danielwellington.com, hvor i kan læse mere om urene samt shoppe nogle hjem!

Shop deres uge lige her!

84 kommentarer

 • Maria

  Hvem vandt :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Hvornår offentliggøre du en vinder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nysgerrig

  Hvornår trækkes der en vinder :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste har ønsket sig det brune ur virkelig længe, så det vil jeg virkelig gerne vinde, så jeg kan give det videre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  Den ville klæde mit håndled 😉 så smukke ure.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville elske at eje det brune ur 😍 Fordi det er mega lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg er slet ikke i tvivl, det lyserøde ur har stået på min ønskeliste i så lang tid! Har desværre ikke mulighed for selv at købe det, så det kunne være så lækkert at vinde et. Det er vildt flot, elsker farven også passer det både til hverdag og fest. Jeg krydser fingre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Bak

  Jeg vil mega gerne vinde. Jeg er vild med ure, men har ikke selv råd til at købe et Daniel Wellington ur. 🙁

  Det brune ville passe perfekt til min stil her i sommer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Flintholm

  Hvis jeg er den heldige vinder, ville jeg blive så glad for det brune ur. Det er så fint og classy! Urene er så fede og kan styles til alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Sørensen

  Jeg er også helt vild med det lyserøde. Du har den fedeste stil søde Fie. Jeg elsker at følge med på din blog, og jeg elsker din ærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Jeg vil gerne vinde uret i lyserødt fordi det længe har stået på min ønskeliste. Og så er det super flot. Tilmed passer det godt til sommeren/foråret..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi

  Hej Fie 😀
  Jeg ville super gerne vinde det lækre brune ur, så jeg kunne forkæle min dejlige tvillingesøster, som bliver student her til sommer! Hun er helt forelsket i Daniel Wellington ure og jeg har desværre ikke selv pengene til et lige pt. Så det kunne være super lækkert at vinde det!👍🏻👍🏻🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  Jeg ELSKER Daniel Wellington!
  Hver eneste jul og fødselsdag har jeg ønsket mig et ur – uden held… Jeg er såååå vild med den lyserøde urrem, hvilket ellers er meget atypisk mig; ejer nærmest intet i farver, det er altid det klassiske sort. Men denne gang er jeg faldet pladask for det lyserøde!

  Jeg skal vinde, fordi jeg aldrig vinder noget 😉 Hehe… Jeg er på SU og lever meget stramt, da jeg er ved at spare en masse penge op til en flytning. Uret vilde falde på et meget tomt sted! <3
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Det brune ur – jeg synes det er vildt flot, og jeg har meget længe ønsket mig det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det begge er vildt fede. Ville gerne have begge farver. Har gerne ville have sådan et ur i lang tid. Jeg synes virkelig at det er et af de fedeste ure i verden, og derfor kunne det bage være for vildt at vinde. PS du er en fantastisk blogger, og virker rigtig sød, ned på jorden og så er du mega smuk. Fortsæt med at være dig selv, du er et stort forbillede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det brune, synes jeg er vildt fedt. Har gerne ville have sådan et ur i lang tid. Jeg synes virkelig at det er et af de fedeste ure i verden, og derfor kunne det bage være for vildt at vinde. PS du er en fantastisk blogger, og virker rigtig sød, ned på jorden og så er du mega smuk. Fortsæt med at være dig selv, du er et stort forbillede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria G

  Åh altså det brune er da bare FANTASTISK! Det vil jeg virkelig gerne vinde da jeg seriøst trænger til lidt “luksus” i min garderobe. Jeg er virkelig på budget i tiden, så det er meget begrænset hvad som kommer af nye ting i mit skab for tiden – KRISE, når nu sommeren har meldt sin ankomst! Så det kunne være et lækkert boost at vinde et vildt lækkert ur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Larsen

  Jeg ville vælge det sorte eller brune – helt klassisk! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Emilie

  Jeg er også helt vild med Daniel Wellington ure. Lige det lyserøde er så smukt og jeg vil virkelig gerne vinde det 🙂 Jeg har ikke en super trist historie, eller et eller andet meget smukt at skrive, som så mange andre har. Så jeg kunne godt tænke mig at vinde uret, bare for at være mig 🙂 min email er forresten pwinther1@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Emilie

  Jeg er også helt vild med Daniel Wellington ure. Lige det lyserøde er så smukt og jeg vil virkelig gerne vinde det 🙂 Jeg har ikke en super trist historie, eller et eller andet meget smukt at skrive, som så mange andre har. Så jeg kunne godt tænke mig at vinde uret, bare for at være mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gizem Cakir

  Jeg har længe selv kigget efter det, men ikke haft muligheden for at købe det. Da jeg prøver at spare op til noget andet og ikke har pengene til det.. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Lækker, lækker giveaway! Jeg kunne rigtig godt tænke mig så fedt et ur. Har set så mange med dem, og bliver helt misundelig. Jeg ejer ikke selv et ur, da mit eneste og kæreste smadrede.. Og ja ure er dyre. That would be a dream 😉 Og slef det lyserøde! Så fint! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nellie

  Jeg vil gerne vinde det brune ur! Jeg er lidt forelsket i det. Hvorfor skal jeg vinde? Det er et dyrt ur, og med et liv på SU og en lejlighed alene, er det rigtig svært at få råd til at købe kvalitetsvarer. Jeg har ikke ejet et eneste ur, siden det ur jeg fik af min mor blev stjålet. Min grund er nok ikke bedre end alle andres, men jeg ville DØ for det brune ur.

  nellie_1996@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kirstine

  Det brune ur, så kunne det være jeg kunne begynde at nå min bus… 😉

  anna.kirstine.hoff@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Sørensen

  Jeg vil elske at eje det lyserøde ur! Det er så utroligt fint. Jeg elsker at rejse og har derfor altid prioriteret rejser over at købe et ur men gud hvor vil jeg gerne eje et Daniel Wellington ur 🙋 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det kunne være dejligt, hvis jeg gik hen og vandt det brune ur. Det er et meget smukt ur og har ønsket det længe, så det kunne være fedt, hvis det blev mit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Fed giveaway! Jeg ville nok foretrække det lyserøde, men ville give det til min mor, da jeg selv allerede har et ur fra Daniel Wellington (som jeg i øvrigt er sååå ultra glad for). Men jeg ved min mor er helt vild med mit og længe har ønsket sig et, så det ville da være lækkert at give hende det og forkæle hende lidt ekstra.. Det er da en perfekt, forsinket, ekstra mors dags gave 🙂 Det brune er bestemt også smukt – så den farve klager jeg heller ikke over 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Jeg er vild med det brune! Jeg er i øjeblikket på SU, hvilket gør at jeg ikke ligefrem prioriterer dyre kvalitetsure højt. Derfor ville det være skønt at vinde dette lækre og stilrene ur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Det brune ur – det er super flot, og har længe godt kunne tænke mig et Daniel Wellington ur (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Jensen

  Jeg har altid manglet et fint ur i min garderobe, og længe har jeg kigget på Daniel Wellington, men aldrig rigtig haft pengene til et ur derfra. Derfor ville det være luksus at vinde ❤😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Fie 🙂

  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at vinde det brune ur! Jeg har virkelig længe kigget på det ur, og jeg er gået hen og blevet helt forelsket i det 😍 Det kunne være det fedeste at få fingrene i sådan et ur, da jeg ligesom dig bare er helt vildt med Daniel Wellington og deres design!
  Knus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Menda

  Jeg vil gerne vinde det brune ur, da det er mors dag søndag og det ville være den meste perfekteste gave, at give! 👏🏾👏🏾❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg gerne vil være mindre på telefonen. Jeg er aaalt for meget online og hver gang jeg tjekker tiden så kommer jeg lige til at skrive på fb, bruge snap, se instagram og en time senere sidder man her. Udover at uret er smukt og enkelt så ville det hjælpe mig med at holde styr på tiden og ikke tjekke ligegyldige ting på telefonen! tak for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Åh det brune ur ville jeg vildt gerne vinde. Efter 8 år med samme ur, må det være på tide med et nyt og DW er lige min stil. xxxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville elske at vinde uret med den brune rem, eftersom jeg har kigget på det længe og hvem vil ikke gerne slippe for at købe det, når man kan vinde det 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Menda

  Det er jo mors dag på søndag, så det ville være den perkteste gave! ❤️❤️😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  jeg kunne godt tænke mig at vinde et sort med sølv skive 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil gerne vinde det brune ur, da at være teenager på SU godt kan være ret stramt, og man får ikke forkælet sig selv særlig meget, hvis man ikke har job ved siden af! Jeg bruger mere mine penge for overlevelsen og ikke fordi jeg kan købe et ur, jeg skal have penge til mad. Så derfor kunne jeg godt tænke mig sådan et, ejer ikke et eneste ur, eller dyrt smykke. #dontneedpittyjustbeinghonest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg kunne vildt godt tænke mit det brune ud, da jeg længe har set og snakket meget om det,da det jo er et stilet og vildt lækkert ur. Dog er min økonomi desværre ikke helt til bare at købe et… 🙂
  så derfor kunne det være vildt fedt, at vinde et 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Super lækker giveaway!
  Jeg vil rigtig gerne have det brune ur, da det er et jeg har kigget på længe men aldrig har fået råd til i det stramme SU-budget 🙂
  Jeg krydser fingre på højtryk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg ville blive ovenud lykkelig, hvis jeg måtte få fingrene i det brune lækre ur. Jeg bliver student i år, og dette ur ville passe perfekt til mit outfit, fordi det netop er nogle casual ure, der kan bruges til ethvert outfit!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Skov

  Jeg kunne vildt godt tænke mig det lyserøde ur, der er så flot og feminint. Jeg sidder midt i en meget hård eksamensperiode (skal op på tirsdag) og kunne virkelig bruge lidt selvforkælelse. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det lyserøde er da bare TO DIE FOR. Det er SÅ sommerligt og jeg vil elske at vinde det, så jeg kan spice mit sommertøj op – det sommertøj som jeg da i en hast snart skal ud og shoppe. Jeg er sikker på jeg vil få en masse jaloux blikke med sådan et lækkert ur fra DW, når man står og flasher det i solens stråler med en køling drink eller is i hånden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Champasak

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde det sorte ur. Har længe ønsket mig et nyt flot ur, har dog ikke haft pengene til det..

  Hvis jeg er så heldig at vinde, så er min email:
  Annechampasak@gmail.com

  Håber virkelig jeg vinder, det kunne være sååååå fedt! Og btw, jeg har fulgt din blog længe og for fanden, du gør det godt!
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Van

  Jeg skal vinde det brune ur fordi, at jeg vil forære det til min mor som en bonus gave i anledningen af Mors dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Van

  Jeg skal vinde uret fordi, at jeg vil forære det til min mor som en bonus gave i anledningen af Mors dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Jeg vil super gerne vinde det sorte! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg vil vildt gerne vinde det brune ur, og give det til min bedste veninde. Hun går igennem en rigtig svær tid, og derfor vil jeg rigtig gerne kunne forkæle hende lidt! Det er et ur hun har ønsket i så lang tid, hvilket er derfor jeg ville blive så glad hvis jeg vandt det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Jeg vil gerne vinde det lyserøde,jeg skal vinde da mit gamle ur er gået istykker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kunne sindssygt godt tænke mig at vinde det brune. Jeg synes det er så flot og fint, og så går det til alt tøj. 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg ville virkelig elske at eje det “lyserøde” ur! Det er SÅ fint og helt perfekt til at gå sommeren i møde med😍:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej,
  Jeg er også helt vild med DW urene og derfor kunne jeg godt tænke mig at vinde det brune!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg vil ELSKE at vinde det brune ur! Har kigget efter urene så længe, og det vil være så smukt på mit håndled til alle sommerens studenterfester og til min egen tid som nyudklækket studine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Larsen

  Jeg har været så uheldig at miste mit tidligere ur og står derfor uden!
  Livet på SU kan være sparsomt og derfor er der ikke eåd lige foreløbig til sådan et flot ur. Jeg vil derfor meget gerne vinde det, så jeg kan komme til tiden igen :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Åh hvor lækker en giveaway!! Jeg ejer ikke et eneste ur og har længe ønsket mig et. Jeg synes det brune er rigtigt fint og ville blive enormt glad af at vinde det! (: (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg har længe ønsket mig et ur fra DW, de er alle så fine! 😍 Er især vild med det brune, det vil være det perfekte accessory til lune sommerdage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura P

  Åh det kunne være så lækkert med et smukt nyt ur! Har længe gået og savnet sådan et, så det ville jo være perfekt <3 Jeg er vild med det lyserøde som ville klæde et sommerlook, så det ønsker jeg mig 🙂 Fantastisk giveaway, du er for SEJ Fie! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg ville elske at vinde det brune, Daniel Wellington laver klart de fedeste ure og har længe godt kunne tænke mig et 🙂
  Iiber@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura P

  Åh det kunne være så lækkert med et smukt nyt ur! Har længe gået og savnet sådan et, så det ville jo være perfekt <3 Jeg er vild med det brune, så det ønsker jeg mig 🙂 Fantastisk giveaway, du er for SEJ Fie! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Schive

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde det mørke ur. Jeg har altid haft problemer med at finde feminine ure, fordi mine håndled og hænder er ret store i det. Jeg blev – som dig selv – ret forelsket i DW urene og deres feminine og enkle snit. Men som studerende er der ikke meget økonomisk overskud til shopping – let alone ure. Jeg krydser og ønsker god sommer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line K

  Hej Fie!
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde det brune ur.
  Jeg har det sidste års tid, især gennem vinteren døjet med eksem på hænder,håndle og arme. Hvilket har gjort jeg ikke har kunne gå med ur/ring/armbånd. Derfor kunne det være virkelig lækkert at vinde et ur her til sommer, så jeg kan se et lækkert ur på mit håndled istedet for eksem. Når man er på SU rækker økonomien ikke lige til det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line K

  Hej Fie!
  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde det brune ur. Jeg har det sidste års tid døjet med megrt slem eksem ved mine hænder, håndled og op af armen hvilket har gjort jeg ikke har kunne gå med ur. Nu hvor vi går sommeren i møde og vejret bliver bedre dæmper eksemen ned. Derfor ville det være super lækkert at kunne have et lækkert ur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line K

  Hej Fie!
  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde det brune ur. Jeg har det sidste års tid døjet med megrt slem eksem ved mine hænde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej fie!
  Ej hvor er det bare skønt du laver sådan nogle fine søde konkurrencer, det gør bare ens dag en ekstra mere spændende. Jeg har faktisk søgt et meget simpelt, men stilet ur, og det er lige hvad jeg synes det brune er!
  Super god konkurrence, er spændt!
  Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej fie!
  Synes bare det er så skønt med sådan nogle konkurrencer, det gør ens dag lidt mere spændende! Jeg har faktisk søgt sådan et meget fint og simpelt ur, og de begge er sindssygt flotte. Men det brune er min smag, da det er super lækkert og passer til alt!
  Super fin konkurrence!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil sygt gerne vinde det brune ur, fordi det simpelthen bare er så simpelt og stilet, men stadig vil pifte et hvert outfit up. Så jeg håber jeg kan gå sommeren i møde med et lækkert nyt ur! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanna

  Hej fie, jeg kunne rigtig godt tænke mig at få fingrene i det vovet lyserøde ur da det er super lækkert og jeg længe har ledt efter det perfekte ur men bare ikke fundet det og hold nu kæft det ur er flot. Udover det har jeg fuldt din blog længe og er en fast læser som synes du gør det super godt! og bare skal blive ved med det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Hej søde Fie.
  Jeg kunne vild godt tænke mig at vinde et af urene. De er super flotte begge 2, så har ikke nogen favoritter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anabella

  Uhhh mega fed mulighed!
  Kunne godt tænke mig at vinde det lyserøde ur, da jeg synes det ser lækkert ud om sommeren, når man er blevet lidt tanned! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Fed giveaway! Har selv det sorte, som min mor købte til mig, og synes det kunne være rigtig nice at forære hende et ur magen til, så vi kan matche #motherdaughtergoals 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil gerne vinde det sorte/brune – de er så fine de ure 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H :)

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde et i brunt men med i sølv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil meget gerne vinde det sorte ur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise O

   Glemte at skrive hvorfor jeg ønsker mig det brune ur…
   Grunden til jeg skal vinde er jeg ikke har et ur, hvilket kan være upraktisk da smartphones ikke holder strøm særlig længe. Vil derfor elske at vinde et ur der tilmed er lækkert design, sådan så jeg ikke skal frygte min telefon løber tør for strøm og jeg derved kommer for sent 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah K. Schrøder

  Jeg vil gerne vinde det brune ur fordi jeg virkelig mangler et ur eftersom jeg jeg faldt og ødelagde skiven på det gamle ur som jeg havde (ret trist)
  sarahkielerschroeder@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg vil gerne vinde det sorte, da jeg har ønsket mig i meeeget længe, og ikke fik det fødselsdags gave. Elsker det mærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej smukke 🙂
  Jeg har længe ønsket mig det lyserøde ur så meget. Det er mega fede og lækre urer de sælger. Men min familie har ikke råd til at give mig det i gave, og jeg har ikke selv penge nok til det.
  Det ville være mega stort at vinde sådan et ur, og ville være evig taknemmelig.
  KRYDSER FINGRE!
  Knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  Den sorte. Wish it soo much

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg skal vinde det sorte/brune ur, da det ser super lækkert ud! Og så står jeg selv og mangler et ur, så er ret sikker på det ur ville se super lækkert ud på min arm her til sommer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Bloch

  Jeg vil vildt gerne vinde det med den brune rem – det er nemlig præcis det ur jeg længe har ønsket mig:) Jeg synes at jeg skal vinde fordi jeg snart har fødselsdag og snart afslutter min uddannelse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil super gerne vinde det brune/guld ur, da jeg er fuldstændig vild med Daniel Wellington ure, og fordi jeg i meget lang tid gerne har villet eje et – desværre har økonomien bare ikke gjort det muligt (lige nu har jeg et ur fra føtex til 200 kr. der er gået i stykker 2 gange haha). Og så er det i brun/guld alligevel min favorit, så det er perfekt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Fie.
  Jeg vil rigtig gerne vinde dette ur – i brunt. Jeg vil gerne give det til min stærke og smukke kusine i gave, når hun vil sommer føder min skønne guddatter. Hun har været i gennem en helvedes graviditet og jeg ved at hun har brug for at føle sig smuk, når baby kommer til verdenen❤️
  Jeg krydser alt hvad jeg har! Tak for en dejlig og inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Hej
  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig og vinde et af DW urene da det ville være en perfekt gave til min søster der har fødselsdag her i starten af næste måned 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VALENTINO WISHES