ET NYT KAPITEL – Fie Laursen
DAILY LIVESTREAMER?

ET NYT KAPITEL

Kære læsere. I 5 år har jeg siddet bag tasterne med både op- og nedture. I har fulgt mig og støttet mig igennem de slag, jeg har fået – de slag, jeg selv har sørget for at få. Jeg har i mange måneder gået med tanken om at smide kortene på bordet, give slip på facaden og stoppe det cirkus, jeg havde stablet på benene. Jeg er opvokset på sociale medier. Jeg har levet af dem, siden jeg var 15 år gammel. I dag er der få dage til,  jeg fylder 20 år og det er på tide, at jeg fik ordnet situationen og fortalt folk sandheden. Jeg startede hele dette univers, da jeg for første gang som 16 årig oplevede en høj løn komme ind ad døren. Det betød, at jeg fik blod på tanden – Jeg gik fra at være mobbeoffer til pludseligt at mærke at have en stor magt, når det kom til min mening og til penge. Alle ville være venner med mig og af de forkerte grunde. De ville være venner med hende, der ramte aviserne og hende, der kunne betale for dem og låne dem penge. Jeg vidste, at jeg blev udnyttet, men lod det ske, fordi jeg endelig havde fundet mig nogle venner.

fie laursen

Da jeg fyldte 17 år var det ikke bare blod på tanden, jeg havde fået, det var et rush i hele min krop, der blev magtliderlig og pengegrådig. Jeg ville have alt. Jeg manipulerede hele situationen, der startede fra at være meget få modstandere til tusinde modstandere af det image, jeg havde sat på ‘Fie Laursen’. Jeg så, at med modstandere af en, så ville ens omtale aldrig dø og så ville jeg blive ved med at hive en god sjat moneter ind hver måned. Jeg valgte at leve mit liv efter, hvad der kunne pisse folk af og jeg skabte et image, som skreg ud som en pige, som gjorde præcist det ingen andre gjorde. Alle mine ord og alle mine valg blev taget af forretningsmæssige årsager, jeg tænkte økonomisk og jeg tænkte at opbygge en opsparing, for så at flytte til et andet land og skifte mit navn. Ja, det var planen. En plan jeg ikke vil holde mig til, fordi det med tiden har knust mig gevaldigt og jeg har fået det dårligt inden i. Jeg havde altid troet, at penge kunne gøre en lykkelig, men det er bestemt ikke sandheden. I min optik er lykke, at kunne være sig selv, at være omgivet af ærlige og kærlige mennesker som elsker en, ligesom lykke er, at følge sine drømme. Jeg har kørt på at uddannelse er noget bras, at det ikke er noget, jeg ønsker, men det er det bestemt. Jeg har altid haft en indre iværksætter i mig, hvilket var derfor, jeg startede mit brand ‘Fie Laursen’ og gravede mig frem til mulighederne for at tjene penge på kendisstatus. Jeg har altid haft uddannelse som en prioritet og det er noget, jeg skal. Min drøm er at starte på handelsskole, iværksætterlinjen på et tidspunkt.

Jeg er afklaret med, at min løn vil gå gevaldigt meget ned, da jeg ikke er en dramatisk person til dagligt og der sker sgu’ ikke det store i mit liv. Alle mine historier er kommet fra noget, som er sket og så har jeg overdramatiseret det, så folk ville læse om det og snakke om det. Jeg har aldrig løjet om noget, som kunne gøre, at folk blev bekymrede for mig eller noget alvorligt. Det har været lidt overdramatisering på mine virkelige historier. Sygdomme, indlæggelser, sociopat ekskæreste og stalker har været sandheden. Jeg har også været gravid og jeg har mistet mit barn ved en spontan abort. Jeg har også været i Canada, men ikke for at møde Drake’s manager, men for at besøge min ekskæreste og hans familie, som havde et hus i Canada. Der var problemer med at blive lukket ind, hvilket jeg ikke ønsker at snakke om, men bare understrege den historie var en ud af mange, der blev overdramatiseret.

fie laursen

Jeg har længe forsøgt, at huske mig selv på, at det var midlertidigt. Det var finansielt og at jeg var klog, når det kom til at stable et brand på benene, en forretning som jeg så mit navn og gjorde mit navn til. Jeg har ikke fortrudt, at jeg har lavet Reality TV, ligesom jeg ikke har fortrudt, at jeg har været fremme i medierne. For det har skabt mig som person og jeg har lært meget af disse år. Jeg har fortrudt, at jeg ikke har vist mine sande farver og lige nu kunne jeg være foruden alt, bare jeg kunne rense mit navn og starte forfra. Jeg kender til mange personer, som forsøger at lave en ‘Fie Laursen’, lyve, skabe drama målrettet for at tjene penge og skabe et navn for sig selv og mit råd til dem er, at de skal stoppe op, tænke sig om og spørge sig selv, om det er det værd, for det synes jeg ikke, det har været.

Jeg har en stor skam i min krop over min opførsel og mit ordforråd til andre kendisser, men når folk startede en lille beef, så tænkte jeg, at hvis jeg startede en tornado, så kunne jeg grine hele vejen til banken. De sidste måneder har været svære for mig, da jeg var sammen med min ekskæreste og jeg blev gravid. Det ændrede mig gevaldigt og faktisk vil jeg sige, at jeg i den periode var mig selv, jeg gav slip og håbede, folk bare ville acceptere det og ikke spørge, hvad ændringen var. Mange bemærkede en modenhed og en forsigtighed, der ikke var set i mit navn før, da jeg er kendt for ballade.

Min plan er, at fortsætte med at blogge, lave videoer og lave TV – men på en ny måde. Jeg vil have mig selv med. Jeg havde mit eget TV program på vej, som producenten har aflyst nu, da jeg jo ikke er hende med det vilde liv og så har jeg selv valgt at springe fra et andet TV program, jeg havde sagt ja til, da det ikke er noget jeg kan stå inde for. Jeg har sagt nej til mange ting i dag og det har været en lettelse for mig. Jeg er afklaret med det er mange penge, jeg går glip af, men nu vil jeg have mig selv med og kunne se mig selv i øjnene.

Der er mange menneske, som jeg skriver til med undskyldinger for min opførsel og det er noget jeg har ventet på at kunne gøre længe – Penge er ikke alt, det er ikke lykke og det er vigtigt at stoppe sig selv og huske sig selv på ydmyghed og at sine medmennesker også har følelser. Det er ikke værd at smide hårde ord ud for en artikel, der kan give en ny taske. Når det så er sagt, så glæder jeg mig til, at I skal lære mig at kende og så håber jeg ikke, I bliver skuffede 😉

Tak for alt, kære læsere!

40 kommentarer

 • I’m shkeocd that I found this info so easily.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Kære Fie. Jeg synes at det er rigtig trist at en ung pige, går rundt med sådan en byrde.. Jeg håber at du finder dig selv, og lad værd med at være så hård ved dig selv.. Ja du har måske truffet nogle valg, som du ikke er stolt af, men du har ageret sådan fordi du ikke vidste bedre.. Du kommer til at begå masser af fejl fremadrettet, og hvad så – du skal ikke være perfekt.. det er med til at skabe og danne dig og dine holdninger og værdier fremadrettet.. Hoved op og ryggen rank😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Hvad så med din bog, bliver den til noget eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Hvad så med din bog? Bliver det til noget eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Fie..
  Jeg har set din video på EB.dk..
  Hvor er jeg bare ked af at høre hvor hårdt det hele har været… Jeg har tænkt og tænkt og tænkt pø en løsning, og nu tror jeg jeg har den……..navneskift…
  Og jeg har også tænkt på hvilket navn; Laura Fiesen.. Det minder lidt om dit eget navn, men er alligevel nyt og spændende..
  Jeg har selv prøvet at være forvirret teenager, og vil meget gerne tale med dig hvis du skulle få brug for det.. Vi kunne mødes på Max Burger, de laver nemlig skøn mad..
  Du skal have en dejlig dag..
  Møs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du klarede det så fint inde i Go’ Aften Danmark. Jeg må sige, jeg somme tider har været skeptisk omkring hele dette bloggerunivers, du har leveret, men jeg synes, du er et stort menneske. At kunne gå frem og sige: “Undskyld” kræver meget. Du kan være stolt af dig selv, Fie. Du har vundet en masse respekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes virkelig du er en inspiration! Et godt eksempel på at bare fordi man er sat i en rolle, kan man sagtens bryde ud af den. Har altid elsket dit arbejde og vil blive ved med at gøre det♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TT

  fielaursenofficialBe good, give chances and lift each other up. Why waste life on HATE? We only have one life. ♡

  Jeg brækker mig i min mund.Lev op til det eller luk den store løgnetud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerr

  Hejsa 🙂

  Hvorfor sletter du egentlig ikke din blog, og youtube kanal hvis du gerne vil starte på en frisk? Tag en pause fra det hele, også kan du jo altid åbne op for en ny blog, når du har fundet dig selv, eller hvad man siger.

  Ikke for at tvære noget ud i ansigtet på dig, men du modsiger jo lidt dig selv, når du siger i din video, at du har haft dig selv med hele vejen, men bare har overdramatiseret tingene. Er det ikke det de fleste bloggere gør? Altså at pynte lidt på tingene. Er du ked af, det du har gjort eller er du ked af den omtale du har fået?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tak fordi vi møde den “rigtige” dig. Der glæder jeg mig til! Kraaaaam og skål på nye tider!!!! ♥ #selvindsigt #udvikling #tageansvar #kæmpe #fieeretforebillede. Kyyyys ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Du kommer til at have en lang kamp foran dig, i forhold til at opbygge troværdighed omkring dit navn, men jeg sætter pris på at du fortæller sandheden for en gangs skyld og ligesom forklarer hvorfor og hvordan – for nogle af tingene har vi jo tydeligt kunne se var dramatiserede, kan huske hvor meget hate der var omkring fx canada fordi alle sagde det var bullshit osv. Jeg tror i sidste ende er det vigtigt at du gør det her for dig selv og ikke for pressen, ikke for pengene – men for at få det godt i din egen krop igen. Jeg dømmer dig ikke for de her fejl, for med din historie med mobning osv, er det jo helt naturligt at bygge en drømmeverden op for at gøre sig selv mere attraktiv i andres øjne.. Jeg tror heller ikke, du er den eneste pige der har løjet om sit “tal”, det er bare ærgerligt at det skal være sådan og alt skal handle om sex – fx når man drikker sammen og leger jeg har aldrig, men selv er jomfru, jamen så føler man sig vildt nemt udstillet! if you get my point. Held og lykke <3 stay strong. Undskylder for romanen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Ud over at følge dig, så følger jeg to andre bloggere: youtuberen LouLiving, og bloggeren SilleWho. Jeg synes de er gode eksempler på, hvordan man godt kan få en masse følgere, uden at skulle dramatisere sit liv. Jeg foreslår derfor, at du kan bruge dem som inspiration. Især SilleWho lever et helt normalt liv med studier og fast kæreste, men alligevel læser mange hendes blog, fordi hun skriver nogle interessante indlæg om de tanker hun gør sig i sit ellers ganske normale liv.
  Jeg håber du kan bruge dette råd <3
  Kram fra Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Sejt Fie! Jeg har elsket at følge med på det sidste.
  Er vild med at du nu står frem og har mod til at være DIG! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er det godt at du har taget den beslutning. Jeg vil se frem til at se DIG i dine videoer. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Har du tænkt dig at fortsætte med at blogge? Vil du starte en ny blog op, eller forsætter du på den samme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Go’ Fie! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot skrevet! Det må virkelig have krævet mod at sætte sig ned og skrive det – at bekende sine fejl. Det er ikke alle, der havde haft nosser nok til at stå frem efter så lang tid og så mange historier. Du har i hvert fald fået min respekt!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnjaChristina

  Totalt sejt Fie! Må indrømme at jeg dig hele tiden har haft denne mistanke af en eller anden grund. For du er så nede på jorden og anderledes i sjælen end du har vist her!

  Jeg glæder mig til at komme til at kende dig på den måde af det du deler med offentligheden.

  Vi ses 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Hej Fie… Det er så enormt sejt, at du har lagt kortene på bordet og nu vil til at være den du virkelig er.. Ønsker dig altmulig godt og masser af held fremover…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Kære Fie,
  Dette er det første indlæg jeg læser på din blog. Jeg har kun læst lidt om dig, hist og her på nettet, når noget dramatisk var i avisen. Men i dag, for første gang, fik jeg lyst. Jeg fik lyst til at høre om DIG, ikke om drama, grimme ord om andre eller stejle holdninger. Men om DIG. Jeg syntes det er SÅ flot, at du tør, kan og vil springe ud med din ærlighed.
  Med ærlighed kommer man længst, men man tjener måske ikke mest. Men du skal være glad og stolt af dig selv hver dag og kunne se dig selv i spejlet.
  Jeg sender dig gode tanker og god energi, pas godt på dig selv.
  Mvh en første gangs læser 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Det lyder nok lidt hårdere end det skal menes, men har mere eller mindre altid vidst du var fuld af løgn, men nu hvor alle kort er lagt på bordet glæder jeg mig til at se hvem du i virkeligheden er 😃
  Respekt for at du overhovedet turde at komme clean! Også med så mange hatere. Lige præcis det er inspirerende 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hej Fie!
  Jeg vil rose dig for at stå frem. Jeg vil også rose dig for, at du har fået styr på grammatikken. Dette indlæg er meget velskrevet – og med få grammatiske fejl. Måske du har fået en til at læse indlægget igennem? Uanset hvad, er det dejligt at læse et fornuftigt blogindlæg fra dig.
  Fortsæt ad den vej.
  Positive tanker fra mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katy

  Go fie!
  Fejl er en menneskelig ting.
  Glæder mig til at lære den rigtig dig at kende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Kære Fie . Det er en dum/rodet situation du har bragt dig selv i . Jeg er en del år ældre end du , og har læst din blog on and OFF i perioder . Og selvfølgelig stødt på en del artikler om dig osv . Jeg ved dog godt alle de ting Man læser om på De sociale medier og blade – er ting man skal tage med et gran salt . Og jeg kan faktisk godt forstå din tankegang omkring med at få tjent så mange som muligt . Du er kun et menneske ligesom så mange andre . Andre har også en masse op og nedtur igennem livet , dit hører Man så om da du nu er en offentlig person . Jeg vil personligt aldrig kunne finde på og være kendt , Da jeg vægter et privat liv højt . Mit råd til dig er at blive ved med og blogge og være 100%dig . Det lyder måske lidt hårdt og sige, men skaden er allerede sket . Og din opgave nu er at komme op på hesten og se dig selv i spejlet . Penge er absolut ikke alt – som du selv kan skrive under på nu . Du har ikke gjort noget alvorligt pga penge , men det kan føles langt mere voldsom da du er kendt , og medierne har det med og få det til at lyde slemmere . Op på hesten Fie , og tænk , fuck det , ja det var sku lidt dumt , men du har fortalt sandheden nu og det skal nok blive bedre . Ignorer dem som skriver/siger grimme ting om dig og omgiv dig selv med familie og ægte venner . Op med hovedet , for alt skal nok gå – ønsker dig alt det bedste ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte K

  Hvor er din flotte læderjakke fra? 🙂

  Held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billige og smukke smykker! Følg linket til min profil: http://hvisk.com/da/stylist/majablegholm?stylist=c3R5bGlzdHw2MzczfDIwMTYtMDUtMjI,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malie

  Så meget respekt din vej. Det du har gang i nu er sindssygt sejt. Er sikker på det her gør dit liv meget meget skønnere. – jeg er også rimelig ovebevist om at du er en cool person og at vi ikke bliver skuffede over at lære dig at kende. Jeg er alt for gammel til at fangirle den sådan her, men du fortjener virkelig credit for at følge dit hjerte. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  #figther ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fedt af dig det her, Julie. Du er så cool, det må jeg give dig. Jeg er sikker på, at vi ikke bliver skuffede. ♥

  Jeg har for resten skrevet en besked til dig privat på facebook på din private profil og jeg synes klart at du lige skal læse den. ♥

  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line svarre

  Hej fie
  Stor respekt at du tør at sige sandheden
  Glæder mig til at lære dit sande jeg
  PS du er min ynglings youtuber
  Held og lykke i fremtiden
  Elsker dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ved ikke om du læser det her Fie, men hvis du gør, vil jeg bare sige at du er pisse hamrende sej. Det er på ingen måde for sent at starte på en frisk, og jeg tror slet ikke du skal være nervøs for om folk vil kunne lide dig. Jeg synes i hvert fald at det er så fedt at du har respekt nok for dig selv, til at du kan stå frem og fortælle sandheden. Det hele skal nok blive godt. I’m sure of that.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Endelig! Hvor er det stort og sejt af dig, Fie. Nu håber jeg at det du fortæller her, er sandheden og ikke en måde at få “klik” på 🙂

  Jeg har været ret bekymret for dig, den sidste tid. Jeg tænkte om du var ved at lave en dansk- Britney, hvor du skulle helt ned at ramme bunden..

  Jeg kan dog ikke lade vær med at undre mig over, hvor dine forældre har været i alt dette?
  Jeg syntes godt at man kunne se at du overdrev med nogle af dine fortællinger, og det gjorde at jeg fik en opfattelse af, at du var en “joke”. Sorry to say.

  Men jeg syntes du er rigtig modig, at du erkender dine fejl og at du ønsker at skabe et bedre liv for dig selv. Og du har ret – penge er ikke alt og det gør ikke en lykkelig! Tværtimod, så kan penge gøre det helt modsatte.

  Ønsker dig alt held og lykke og jeg håber der bliver taget hånd om dig og at du måske får noget hjælp, fordi jeg er sikker på den næste tid vil blive hård for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katharina

  Jeg synes du er ret sej og modig, og vil glæde mig til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅDAN!! Endnu engang taler du ud om de ting, der har overbebyrdet dit hjerte, og du er stærk nok til, at komme af med dine følelser og at komme ud med alle de ting, du ikke føler var rigtige for dig. Jeg kender dig ikke personligt, men gennem dine seneste indlæg på bl.a youtube og nu her, og selvfølgelig også Facebook – føler jeg virkelig, at uanset hvad folk siger og hvilke fordomme se har – så har du noget ekstremt godt inde i dig, og du er helt sikkert et fantastisk menneske!! Jeg synes virkelig, at det er godt gået, at du skriver det her og at du tilstår og tilkendegiver dine fejl. Du er helt vildt sej!! You go girl – ser totalt meget op til dig, fuck alles meninger <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej fie. Jeg synes, det er virkelig stort, og så godt gået, at du har lagt alle kortene på bordet, velvidende hvad det kunne føre med sig af onde kommentare og andet. Jeg glæder mig til at følge med fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nqtalie

  Du er for sej fie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You go girl!

  Fedt du endelig kan være DIG, men jeg har nu altid vidst at der gemte sig en sød pige indenunder alt det drama. Det er bare et rigtig svært mønster at bryde ud af, når man først har skabt et billede af hvem omverdenen tror man er. Jeg glæder mig til at lære DIG mere at kende (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAILY LIVESTREAMER?