OUTFIT OF TODAY – Fie Laursen
Bomber Jakker under 600.- kr

OUTFIT OF TODAY

Indeholder reklame links


 

FIE laursen

23023686_10213922522407125_351045087_n-1

Beklager at jeg først får postet gårsdagens outfit idag! Jeg kom helt fra det igår, men derfor skal i selvfølgelig ikke snydes for det. Kjolen har jeg også i blå, den købte jeg i Spanien på min ferie og faktisk var den købt i en lille lokal tøj forretning der var fyldt med pigede kjoler, glimmer og blomster. Jeg har altid været helt vild med skater dresses. Hvis du mangler at finde en kjole som passer til din stil, så kan du finde den flotteste samling af kjoler på modejagten.dk.

Kys og kram, jeres Fie

KJOLE: VINTAGE (LIGNENDE HER), TASKE: CHANEL (HER), SKO: ASOS (HER)

 

FIE laursen

Shop the look!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bomber Jakker under 600.- kr