Bomber Jakker under 600.- kr

OUTFIT OF TODAY

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Beklager at jeg først får postet gårsdagens outfit idag! Jeg kom helt fra det igår, men derfor skal i selvfølgelig ikke snydes for det. Kjolen har jeg også i blå, den købte jeg i Spanien på min ferie og faktisk var den købt i en lille lokal tøj forretning der var fyldt med pigede kjoler, glimmer og blomster. Jeg har altid været helt vild med skater dresses. Kys og kram, jeres Fie

KJOLE: VINTAGE (LIGNENDE HER), TASKE: CHANEL (HER), SKO: ASOS (HER)

 

FIE laursen FIE laursen

Shop the look!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bomber Jakker under 600.- kr