Aftenens tanker

Vild med Balenciaga

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Et af mine yndlings mærker er klart Balenciaga, hvilket i nok har fanget siden min Balenciaga Classic Metallic Edge City leather tote har været om min arm 24/7 på de seneste måneder. Det er først de seneste par dage jeg har skiftet den lidt ud, da jeg er blevet ejer af en super fin Chanel Jumbo Bag. Her er mine Balenciaga favoritter! Hvad er dine? Nr. 2 er på toppen af min ønskeliste!

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER

Untitled #103

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenens tanker