Chuu chuu.. Dubai tomorrow! – Fie Laursen
40% PÅ MIINTO.DK!

Chuu chuu.. Dubai tomorrow!

Status på livet er at jeg har bestilt en spontan rejse til Dubai sammen med min veninde Sine og vi rejser allerede imorgen! Vi havde længe snakket om at rejse afsted sammen, det blev så rykket fordi at jeg valgte at rejse til LA, men så blev vi enige om vi bare kunne tage 5 dage i Dubai og så rejser jeg direkte til LA når vi lander i Danmark.. Ha ha, eller jeg når lige hjem og vende kufferten. Jeg har aldrig været i Dubai før men har altid været fascineret af miljøet med alle de hurtige biler, store bygninger, fine butikker og festglade mennesker. Jeg har ikke et stort bekendskab til folk i Dubai men jeg glæder mig til at skabe en masse nye kontakter i et nyt land, der er intet bedre end at møde nye mennesker så det bliver sjovt at rejse afsted med min veninde og starte på bar bund igen. Normalt når jeg rejser til et land har jeg mange bekendskaber og har et stort overblik over byen, menneskerne og hvad der skal ske men denne gang er vi sgu’ de nye piger i gården, ha! Jeg glæder mig helt vildt 🙂 Er der noget vi bare SKAL se? Lige nu står planerne på en masse tanning, drinks og danseri!


fie laursen
fie laursen fie laursen fie laursen

12 kommentarer

 • I гealⅼy like what yⲟu guys are usually ᥙp too.
  This kind of cleѵer work and coverage! Keep up the fantastic works guys I’ve added you guys to my blogroll.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej, jeg bor i dubai. Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spoergsmael. Juli_hall paa insta.

  Have fun!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Minder dig lige om, at Dubai har enormt strenge regler ift. alkohol. Du må f.eks. ikke drikke på gaden eller andre offentlige steder, og det skulle være enormt svært at købe alkohol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ML

  Jeg var i Dubai for lidt over et år siden. Synes i skal tage en tur i Burj Khalifa, verdens højeste bygning, helt klart et must synes jeg. Derudover er The Dubai Fountain lige ved siden af (og desuden lige udenfor Dubai Mall) virkelig også smukt, men tag og se det om aftenen! Så smukt med lys og det hele. Så tænker jeg også, at en tur i ørkenen ville være spændende, det nåede vi desværre ikke…. Og så selvfølgelig ud på palmen og se det SMUKKE hotel ude for enden 🙂 Det er en meget god idé at gå præsentabelt klædt dernede, at respektere deres kultur. Rigtig god tur, bare det var mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • w

  Det lyder bare for lækkert! Men puh det bliver varmt for jer, men i skal nok få en lækker tan hvis i kan holde solen ud 😀 ! Det er et vildt interessant land. I skal selvfølgelig se verdens højeste bygning, med shoppingcenter, akvarium og det hele. god tur! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har selv været der mange gange, og skal igen til efteråret med min kæreste og vores lille nye datter…
  Fantastisk sted som jeg selv er blevet helt afhængig af!
  Ud over de indlysende steder som sejlet (evt. afternoon tea), Burj Khalifa, the walk om aftenen og stormagasinerne.. så besøg Madinat en aften til middag(evt. the meat room) og efterfølgende drinks ved amphi theateret i midten… Madinat har også en guldsmed/juveler der hedder Tejori som har vanvittig søde medarbejdere og super service, hvis man skal forkæle sig selv lidt 🙂 Hvis i ikke bor på et hotel der har privat strand, anbefaler jeg at tage på en privat offentlig strand! Man betaler indgang (billigt) og kan så få håndklæder, liggestole, drinks,mad osv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Drop drinksene, da man ikke må drikke alkohol dernede, som en tidligere skrev er der ramadan og det er STRENGT forbudt at spise og drikke udendørs og offentlige steder når solen er oppe… Udover det er Dubai mall et MUST (her har de såkaldte “food courts” hvor det er tilladt at spise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Derudover må man ikke købe alkohol i Dubai medmindre man har en godkendelse – som man kun kan få som fast indbygger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Olivia

  I skal helt klart besøge Burj Khalifa, og selvfølgelig verdens største shopping center “Dubai Mall” – Der har jeg selv brugt rigtigt mange aftentimer, da de først lukker til midnat👌🏼😝
  Udover det SKAL I også se Dubai Fountains, de har efterlignet det i Las Vegas, men man skal virkelig se the Real deal i Dubai 😮
  Da jeg var dernede boede jeg på Jumeirah og Atlanis og de hoteller er nærmest et eventyr i sig selv, så vi var ved poolen om dagen og byen om aftnen 😉
  Er så misundelig på at du skal til Dubai :-0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • X

  God tur ✈️
  Jeg vil bare lige minde dig om at det er ramadan som du også selv var inde på før. Jeg kender flere der bor i Dubai som fortæller at alle restauranter og barer er lukkede når solen er oppe. Derudover må man heller ikke spise offentlige steder når der er faste… Så køb noget vand og mad i et supermarked, så I ikke bliver dårlige 😊 Har self ik selv været der, men godt at have i baghovedet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Ja, det er forbudt at drikke og spise i offentligheden mellem solopgang og -nedgang. Og så har restauranter også lukket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Bare husk atDubai er et meget muslimsk sted.Så undersøg hvordan man skal opføre sig osv,før du tager afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40% PÅ MIINTO.DK!