NEXT STOP ♡ LOS ANGELES – Fie Laursen
Søde plakater til at planlægge

NEXT STOP ♡ LOS ANGELES

Hey bloggen! Jeg er den gladeste pige lige nu for jeg har endelig fået bestilt en rejse til Los Angeles, som i jo ved har jeg boet der før, opbygget venskaber og (yikesss, eks-kærester), hehe! Jeg har længe sagt at jeg vil tilbage men aldrig fået gjort noget ved det fordi noget nyt er kommet op hele tiden. Igår aftes snakkede jeg med min gode ven Sean og han sagde han havde fået en ny lejlighed så hvis jeg havde lyst kunne jeg komme og besøge ham… Det slog mig ret hurtigt at der ikke er noget der stopper mig lige nu! Jeg har smidt de to TV projekter væk jeg havde og lige nu skriver jeg bare på min bog, blogger og vlogger så mit liv er meget stille og roligt, så derfor besluttede jeg mig for at bestille en rejse. Det er nyt for mig at skulle bo hos en dreng, jeg plejer jo at bo hos Daphne for det meste men det bliver rigtig sjovt og vi kommer til at skabe en masse gode minder sammen! Vi har altid været meget tætte og holdt kontakten, så det er rigtig fedt at skulle bo med ham nu. Jeg rejser afsted om 2 uger og så er jeg der også i ca. 2 uger. Jeg har valgt ikke at rejse helt spontant, lige nu og her fordi jeg gerne lige vil beholde roen i min krop som jeg har og lave en masse videoer og blogge herhjemme inden jeg hopper afsted. Er i klar på en masse LA blogging? 😉 Kys jeres Fie

 photo DSC_0660_zpslafn7phg.jpg

 photo DSC_0682_zpspsqquv4n.jpg

 photo DSC_0618_zpsy5n4ghbz.jpg

 photo DSC_0603_zpsdfbaccx1.jpg

 photo DSC_0580_zpsmyxghbat.jpg

8 kommentarer

 • Sandra

  Spændende! Jeg skal også til L.A. om lidt under 2 uger! Kan du ikke lave en guide til L.A.? Har nemlig aldrig været der før, så det kunne være rart med nogle tips til hvor man skal spise, shoppe, hvad man skal se osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder mega fedt! Jeg vil VIRKELIG også gerne til LA. Indtil videre har jeg kun været i New York, men jeg VED at det nok skal lykkes for mig at tage til LA :*

  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Tager du så ikke til Roskilde alligevel? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Vil du ikke lave en guide til L.A.? Hvad skal man se? Hvor kan man spise godt og billigt? Og hvor er alle er gode butikker? 😀 Jeg står selv og skal afsted til LA til sommer i nogle dage og det er svært hvad det er man skal nå at se når man aldrig har været der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LauraP

  Kommer du så ikke på Roskilde alligevel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til at det bliver noget jeg kommer til at misunde .. 😉 Ej, kidding aside, Fie det bliver skønt for dig. Der er altså heller ikke noget som at komme væk fra Danmark og kunne ligge noget af alt det man har på skuldrene af og så bare slappe af. Og så er LA jo det perfekte sted til netop dette! Jeg har også været i Californien og både savner det og ønsker at komme tilbage. For som du sagde så fint i din video så kan det være ret så svært at udtrykke præcis hvorfor der er så dejligt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Glæder mig så meget til LA-vlogning! ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig meget til at læse med i de spændende ting/ oplevelser du får i LA<3

  -jeg har tænkt i lidt tid over, hvordan laver du dine collager med tøj, sko og makeup osv. Det ser nemlig super godt ud!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde plakater til at planlægge