Salam Ramadan Al-Mubarak To all my muslim friends..! – Fie Laursen
Seneste Ønsker

Salam Ramadan Al-Mubarak To all my muslim friends..!

Noget jeg altid har været meget passioneret omkring er at støtte op omkring andre kulture og være med til at alle føler sig velkommen i vores land. De sidste par år har jeg skrevet en hilsen under Ramadan til alle mine muslimske følgere, da det er vigtigt for mig at de ved at ikke alle ser skævt eller dømmende på dem. Jeg synes alle religioner har noget i sig jeg finder smukt og i den muslimske religion har jeg stor respekt for Ramadan, da det er en smuk måde at huske sig selv på hvad man har og hvad andre ikke har. Det er smukt at stoppe op, mærke efter og huske på sine medmennesker som ikke har de muligheder som os. Jeg har haft en muslimsk kæreste og i vores forhold besluttede jeg mig at faste sammen med ham under Ramadan, både for at vise min støtte så det blev lettere for ham at komme igennem dagene og fordi jeg selv fandt det en smuk ting at være en del af. Jeg synes vi alle skal være åbne, støttende og hjælpsomme for alle der holder Ramadan, for det ekstremt hårdt at være en del af, men igen noget af det smukkeste at gøre. Salam Ramadan Al-mubarak til alle mine muslimske følgere! Det kan være svært at huske sig selv på det, i de racistiske omstændigheder vi har – så lad mig minde jer om at i er velkommen i Danmark og vi er mange som holder af jer 🙂 Kram Fie

fie laursen

5 kommentarer

  • Nadulu

    Hvor du sej Fie. KÆMPE respekt til dig, må du en dag selv åbne dine øjne op for islam en skønne dag❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Hvad med dine følgere af andre religioner som fx jødedommen og hinduisme? De faster altså også!

    Det virker lidt falsk, at du kun giver en shout out til muslimer taget flygtninge situationen i betragtning.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kk

    Hej fie synse det så fedt det du har skrevet jeg er 12 år og jeg faster! Jeg smilte helt da jeg læst det du skrev.. Jeg synse det fedt at du har fastede hilsen KK 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Stor respekt til dig, Fie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabah

    Rigtig sødt skrevet Fie! Jeg ønsker også altid mine danske venner glædelig jul. Jeg tror også, at så længe vi fokuserer på det bedste i hinandens kulturer og religioner, kan vi komme langt! Jeg har selv taget de ting til mig, som jeg synes er det bedste ved kristendommen, selvom jeg er muslim. Fx synes jeg det er en rigtig hyggelig ting at holde påskefrokost med familien 🙂
    Kram fra Sabah

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seneste Ønsker