SVAR: HVILKE CONTOUR + HIGHLIGTHER BRUGER JEG! – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

SVAR: HVILKE CONTOUR + HIGHLIGTHER BRUGER JEG!

Sponsoreret – Indeholder reklame links


På min seneste video har jeg fået mange spørgsmål omkring min makeup og mest hen imod hvilken contour jeg har brugt. Jeg har købt Anastasia Glow Kit som har den bedste highlighter jeg har prøvet! Mine øjenbryn får jeg også mange spørgsmål til og til dem bruger jeg Anastasia Brow Definer, den koster 229.- kr og er pengene værd. Den holder så længe. Jeg har før været storforbruger af det Contour Kit fra Anastasia Beverly Hills, som de fleste kender til og bruger, men jeg er glad for jeg tog springet og købte deres Glow Kit. Jeg kan klart anbefalde jer at shoppe jeres makeup igennem www.houseofstars.dk, da de har et stort udvalg af makeup og har mærker som Anastasia Beverly HillsReal Techniques, Morphe, NYX Cosmetics og selvfølgelig Kardashian Beauty.

fie laursen

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

Untitled #132

 

2 kommentarer

  • Jimilian

    Fuck af

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Loui

    Fuck det er flot! Måske list mindre highlighter på næsen, hvis du ikke vil fremhæve den (ikke ondt ment) 🙂 det skal jeg prøve at købe

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY