TJEN PENGE PÅ DINE MENINGER, OG VIND OP TIL 30.000 VIA OPINIONSLAND! – Fie Laursen

TJEN PENGE PÅ DINE MENINGER, OG VIND OP TIL 30.000 VIA OPINIONSLAND!

Sponsoreretaf Opinionsland – Indeholder reklame links


Hey bloggen! forleden blev jeg medlem af noget der hedder Opinionsland og nu undre i jer nok hvad det er og Opinionsland er en side hvor man kan tjene penge og det eneste man skal gøre er at besvare online-undersøgelser – Spørgeskemaer osv. Dine meninger vil påvirke udviklingen af nye produkter og serviceydelser, da virksomheder og organisationer er afhængige af din feedback. Det er nu meget hyggeligt efter en lang dag når man har lagt sig i sengen, at så svare på et par spørgeskemaer og så er det jo en nem måde at tjene lidt lommepenge hjem.

Det er gratis at tilmelde sig, så hvis man tilmelder sig  Opinionsland og deler sin mening i deres undersøgelser, hjælper du virksomheder og samtidig tjener lidt penge hjem, dog skal det siges at man ikke kan blive millionær af det. En anden fed ting er at man som medlem deltager man hvert kvartal automatisk i lodtrækningen om 30.000kr hver gang man deltager i en undersøgelse, så det er jo en ekstra bonus ved at være medlem! I kan tilmelde jer HER. Kys og kram jeres Fie

oki


  • Ved at deltage i disse online surveys, kan læserne optjene point, som kan indløses til 1) kontant udbetaling via PayPal 2) indløse dine point til gaver hos store brands, såsom CDON.com, Zalando, Magasin, Matas, IKEA, Elgiganten, JYSK m.fl eller 3) eller man kan vælge at donere pengene til et velgørende formål, hvilket jeg gør derinde.

1 kommentar

  • Jeg liker de tekniske spinefikasjonese til iRiver veldig godt, men det var en kombinasjon av pris og utforming som gjorde at jeg ikke kjøpte dette merket. Men, det var ikke mye om Ã¥ gjøre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friends Are Forever