Yacht Day in California – Fie Laursen
TJEN PENGE PÅ DINE MENINGER, OG VIND OP TIL 30.000 VIA OPINIONSLAND!

Yacht Day in California

Idag har vi tilbragt dagen på en Yacht i Californien – Det bliver sgu’ svært at rejse hjem inden for et par dage… Vi har drukket champagne, danset, fjollet og sejlet i 4 timers tid og det har været sådan en dejlig dag. Vi har set sæler og delfiner, jeg fik lov at styre denne Yacht i 10 minutters tid og vi har bare har haft smil på læben hele dagen. Jeg er så glad for mine venner og dage som disse, så det bliver så godt når jeg flytter her til. Her er lidt billeder fra dagen! Det var vores venindes fødselsdag 🙂

DSC_0179 DSC_0209 DSC_0270 DSC_0357 DSC_0363 DSC_0374

1 kommentar

  • Caya

    Hej søde Fie. Reglerne er blevet så skrappe her, at du ik vil kunne flytte herover medmindre du bliver gift, desværre. Er selv lige blevet gift med en Amerikaner. Du kunne måske få dig et arbejds visum, hvis altså du har en masters degree.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TJEN PENGE PÅ DINE MENINGER, OG VIND OP TIL 30.000 VIA OPINIONSLAND!