ALLE SKAL VÆRE MED HER! ♡ – Fie Laursen
FIRE ASOS ØNSKER

ALLE SKAL VÆRE MED HER! ♡

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hey piger! Endnu en måned er der sat en ny Goodiebox Unboxing op på kanalen og den kan i se lige HER. Jeg har i to år været medlem af Goodiebox som er et abonnent hvor man hver måned får sendt en box med blandede beauty produkter og andet, som er små teste og nogle gange faktisk de originale produkter, som lækre læbestifter, concealers, contour, mascara, ansigt masker og andet! I hver box jeg modtager samler jeg en større værdig end jeg havde fået hvis jeg havde gået i Matas med et budget på 159.- kr som Goodiebox koster om måneden. Jeg vil klart anbefale at i ALLE melder jer til dette abonnent, da det virkeligt spare jer en masse penge og i bliver overasket med nye produkter hver måned! Det er virkeligt det bedste jeg har gjort for mig selv 🙂 I kan se alle mine Goodiebox HER.

I kan tilmelde jer HER.

IMG_8749

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRE ASOS ØNSKER