FÅ ALLE DINE FAVORITMAGASINER FOR KUN 99.- KR OM MÅNEDEN! – Fie Laursen
MIN ÆRLIGHED ÆNDREDE ALT

FÅ ALLE DINE FAVORITMAGASINER FOR KUN 99.- KR OM MÅNEDEN!

Sponsoreret – Indeholder reklame linksHey bloggen! Har i hørt om FLIPP? Det er at abonnent til kun 99.- kr om måneden hvor man kan læse alle sine yndlings magasiner, istedet for at gå ned i en butik og købe dem for mange penge. Den første måneden er gratis via mit link HER. De har et kæmpe udvalg på bla. Alt for damerne, Euroman, Eurowoman, Anders And, Her & Nu, Bolig Liv, Olivia, Wendy, Vi med Hund og meget mere… Ja, der er virkeligt et kæmpe udvalg så man spare utroligt mange penge ved at tilmelde sig Flipp istedet for at købe magasiner i en kiosk eller hvor man nu køber dem. Det er som sagt gratis den første måned hvis man tilmelder sig via min blog og så kan man afmelde sig inden slutningen af måneden, hvis man ikke ønsker at forsætte sit abonnent. Jeg har været tilmeldt i en måned nu og elsker det!

Tilmeld jer HER.

ipad-circulars

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN ÆRLIGHED ÆNDREDE ALT