JEG HAR FÅET PANDEHÅR – Fie Laursen
NYE KØB TIL LEJLIGHEDEN

JEG HAR FÅET PANDEHÅR

Hey bloggen! Idag tog jeg en spontan beslutning der resulterede i at jeg har fået pandehår og så har jeg sgu’ selv klippet det. Jeg er ikke frisør og har ingen erfaring med at klippe hår men jeg tror på at man kan hvad man vil og derfor hev jeg saksen frem og sprang ud i det! Jeg kunne ikke overskue ventetiden hos frisøren og så tænkte jeg at det kunne være fedt at kunne klippe sit eget hår så jeg så et par videoer på Youtube og sprang ud i det. Jeg er selv meget glad for resultatet og synes det har givet mig et helt nyt og frisk look! Jeg føler jeg ser lidt mere voksen ud… Og det passer godt til mine nu rundede tyve år! Hvad synes i? Der kommer forresten ny video på iaften 🙂 Kys F

fie laursen fie laursen

11 kommentarer

 • Niels Frederiksen

  Fy fan – luk din blog nu, og få et liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Hvis du bruger tid på a sidde og kigge på hendes blog må det vel betyde at du er en fan bitch;)
   Du for sej Fie pigen ✌✌

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels Frederiksen

  Flot…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels Frederiksen

  Virkeligt smukt l o r t som din dusør – trist Fie Laursen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det klær’ dig super godt. Tænkte som det første, at du ser mere voksen ud. Go herfra 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie danielsen

  Mega flot det klær dig virkelig😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Wauw hvor er det vildt smukt . elsker den nye fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du blev lige 10 år ældre! Det klær’ dig SÅ godt, du ligner en business woman 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Holm Nielsen

  Du ser ældre ud, men hold nu kæft det klæder dig, FUCK hvad alle andre siger til dig, det klær dig! 😘 Kys&skram Mig 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Du ser så smuk ud med din nye frisure, og meget mere voksen! Det er super flot! ❤️👌🏼 – Knus Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NinaChristensen

  Er vild med det!! Det giver dit ansigt og øjne meget mere fokus. Super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE KØB TIL LEJLIGHEDEN