STATUS PÅ MIT LIV – Fie Laursen
Simple is Beautiful

STATUS PÅ MIT LIV

På det seneste har jeg udviklet mig meget som person, lært en masse nyt og er ved at finde min plads i livet. Jeg har tilbragt to fantastiske uger i L.A, kigget på lejligheder og lagt planer for min fremtid, som jeg glæder mig til at stå op til. Jeg har nogle projekter i Danmark som jeg skal færdiggøre inden min flytning og det er min bog, noget TV og en ro inden i jeg skal finde inden jeg flytter. Jeg er heldig at have gode kontakter som gør det muligt for mig at flytte (uden at skulle gifte mig med en Amerikaner, ha ha!) så når vi skal flytte bliver det en utrolig let proces for os, hvilket jeg er taknemlig for. Jeg planlægger endnu en rejse til Dubai inden længe, så der bliver lidt blogging derfra igen.

fie laursen

Jeg har datet lidt i LA, intet seriøst og længervarigt – Men jeg er glad for at bryde ud af min skal og forsøge lidt igen. Jeg har lidt mistet troen på kærlighed… Men jeg håber en dag at møde en som kan overbevise mig om at der findes andet end midlertidige sommerfugle i maven og falske forhåbninger. Jeg har også lært de seneste par måneder at jeg skal nyde min alder og at det er nu at jeg skal være fri, slå mig løs og gøre alt det jeg ikke kan når der om 5 års tid løber Fie Juniors rundt og kalder efter mig… Jeg har været for hurtig om at ville slå mig ned og finde den rette, hvilket jeg er glad for at jeg har indset. Normalt er der ikke så meget personlig blogging mere, men her er en update til jer! xx

fie laursen

8 kommentarer

 • Sophie

  Hvor er din t-shirt fra? 🙂 Så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er den fine t-shirt fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hey smukke! Glæder mig til at følge dig når du flytter!!! Er trofast læser, men tænkte lige på at du engang nævnet, at du skulle have lavet bryster og næse. Skal du stadig det? Hvis ja, så ville det være fedt hvis du lavede en video omkring det, og evt en vlog når du får det lavet. Ps du er så sej!!!!!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er din T-shirt fra Fie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor er din t-shirt fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er din trøje fra? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika

  hvem skal du flytte med? siden du skriver ‘vi’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du skriver “vi” flytter. Flytter du med nogen eller :)??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple is Beautiful