TELL EM THAT ITS MY BIRTHDAY – Fie Laursen
Outfit Of Today

TELL EM THAT ITS MY BIRTHDAY

Så kom dagen hvor jeg fyldte de 20 år… Tiden går så hurtigt men det er jeg ikke engang ked af! Jeg har mange veninder som hader at fylde år men i den båd har jeg aldrig været. Jeg er så taknemlig for at have endnu et år at leve i. Jeg har allerede rejst verdenen rundt men der er så mange lande på der skal hakkes af, så meget forskelligt mad der skal smages og mennesker der skal mødes og derfor sætter jeg pris på endnu et år. Jeg udvikler mine tanker, følelser og drømme for hver dag der går og for det føler jeg mig taknemlig. Jeg landede i Danmark igår og fejre min fødselsdag tæt med min familie og ikke i byen som de fleste ville vælge at gøre – sådan har det altid været. Jeg har ikke ønsket mig noget i år, jeg føler at jeg har alt i livet jeg har brug for og derfor ser jeg frem til en dag tilbragt med kærlighed og familie.. Dog har jeg lige hørt min mor have gang i gavepapiret, så der kender jeg dem godt nok til at vide de ikke forstod jeg mente det! 😉 Åh jeg elsker min familie og det bliver en skøn dag! Det er så skørt at jeg allerede er fyldt 20… Nogle af jer har været her siden jeg var 14! Wauw. Hvad siger i så…? Er i klar til endnu flere år? Sætter stor pris på jer. xx

fie laursen

4 kommentarer

 • Maria

  Tillykke med dagen Fie – er det så idag du beriger os med en vinder af DW urene? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg har været her lige fra starten og læst alt du har lagt op, set alle dine Youtube videoer. Og bliver hængende så længe du fortsætter❤❤

  Stort tillykke med de 20 år fie🎁🎋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dagen, Fie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Tillykke med dagen fie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Of Today