DET BEDSTE FLYTTEFIRMA! – Fie Laursen
GET THE LOOK: KYLIE JENNER

DET BEDSTE FLYTTEFIRMA!

Sponsoreret – Indeholder reklame linksEfter et par dage er jeg faldet til i min nye lejlighed – Min første lejlighed. Det har været en utrolig let flytning, netop fordi at jeg havde et par stærke Jonas Gutter til at hjælpe mig med at flytte ind. Jeg havde læst på andre blogs om flyttefirmaet Jonas og derfor valgte jeg at give dem et skud og jeg havde så stor succes med det. Der kom de sødeste to flyttemænd til mit barndomshjem d. 3 og så begyndte de at rykke mine ting ind i flyttebilen, de var meget hurtige og alt gik som smurt. Faktisk havde jeg troet det skulle tage længere tid, men de var så gode. Jeg havde de bedste snakke med de to flyttemænd og de var super cool, så rykkede de også hurtigt mine ting op i min lejlighed og det var så godt, nemt og hurtigt! Jeg vil klart anbefale jer der skal flytte ud af benytte flyttefirmaet Jonas, for de har sgu gjort min flytning en del lettere! I kan tjekke dem ud lige HER. Jeg har allerede pakket ud og kasserne er hentet igen. Så nu skal jeg bare falde helt til.. Det er så skønt! Tusinde tak, til JONAS-gutterne!

13942237_1815545195343723_2027347021_n 13936579_1815545198677056_697236566_n 13933438_1815544552010454_2111024855_n

4 kommentarer

 • Hvis nu prisen ikke er helt så god hos de større flyttefirmaer, kan man altid sammenligne flyttepriser via en portal som følgende, hvor man blot udfylder en formular og får flere tilbud. https://www.flyttepris.dk/flyttefirma/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erik Olsen

  Kan du fortælle hvor meget du måtte betale for deres service? Jeg skal nemlig selv snart flytte, og har indtil videre kun fået indhentet et par tilbud fra http://www.flytte-tilbud.dk men kunne godt tænke mig et bredere overblik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan E.

  Jeg troede også du var flyttet til udlandet? Men altid godt du har fået en god bolig i dejlige DK 🙂
  Kan du fortælle hvor meget du måtte betale for deres service? Jeg skal nemlig selv snart flytte, og har indtil videre kun fået indhentet et par tilbud fra http://www.flyttetilbud.dk men kunne godt tænke mig et bredere overblik. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Skulle du ikke flytte til udlandet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK: KYLIE JENNER