GOODIEBOX AUGUST – Fie Laursen
♡ 20% PÅ NLY BRANDS ♡

GOODIEBOX AUGUST

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Så blev det den tid på måneden hvor at jeg modtog min Goodiebox og jeg havde glædet mig så meget, det leverede som altid op til mine forventninger og jeg er lige så glad for min abonnent som jeg var da jeg startede for et år siden. Jeg har brugt håndcremen uafbrudt siden jeg fik den og glæder mig til at prøve selvbruneren. Hårbørsten er så god og eftersom jeg har langt hår får jeg hurtigt uglet hår hvis jeg sover med det løst, så den har været så god for mig! Jeg synes virkeligt i alle burde melde jer til Goodiebox, da man spare så mange penge på at få sendt beauty produkter hver måned til kun 159.- kr hver måned og man kan altid afmelde sig! Hvis i ønsker at være med kan tilmelde jer HER.

IMG_9468 IMG_9470


Meld til jer Goodiebox lige HER!August_box_scaled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♡ 20% PÅ NLY BRANDS ♡