DER VAR ENGANG!

EX GIRLFRIEND CLUB


Haha, hey bloggen! Folk var lidt chokerede på Instagram over jeg postede et billede af jeg var sammen med Astrid, som i måske kender fra Youtube af – netop fordi at vi har samme eks kæreste og det fik sgu’ folk til at falde lidt ned af stolen. Astrid er en rigtig skøn og nede på jorden pige som jeg har snakket on and off med længe men nu giver det lidt bedre mening vi kan ses, ikk? 😉  Vi startede dagen ud sammen med at spise nachos, hygge snakkede om alt imellem himmel og jord og så nuppede vi lige en juice på Joe. Nu er jeg hjemme og har en del arbejde at følge op på! xx

Tjek Astrid ud lige HER!

fie laursen fie laursen fie laursen


Shop lignende skjorte lige HER, til kun 359.- kr (60% rabat!)


   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER VAR ENGANG!