FIES BREVKASSE: AFSNIT 1 – Fie Laursen
IDAG: OPTAGELSER MED METROEXPRESS ♡

FIES BREVKASSE: AFSNIT 1


Skønne læsere, så er sæson 1 startet på Fies brevkasse og vi har første afsnit klar til jer! Jeg modtager hver dag mange beskeder fra jer som har brug for råd eller bare har spørgsmål til mig, så derfor er Juicyplay og jeg gået igang med dette projekt hvor i kan få jeres svar. Det er så hyggeligt at filme til jer og så er det dejligt at kunne hjælpe jer! Kommenter her eller send en mail hvis i har brug for et råd eller har et spørgsmål i vil have svar på i næste afsnit af Fies brevkasse 🙂 

2 kommentarer

 • sofie

  Hej Fie.
  Jeg står i det dilemma, at jeg ved, at min far har Tinder (har set det flere gange på hans Iphone). Det skal lige siges, at mine forældre er gift.
  Jeg ved ikke om jeg skal sige noget eller til hvem jeg skal sige det til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Hej Fie.
  Jeg står i det dilemma, at jeg ved, at min far har Tinder (har set det flere gange på hans Iphone). Det skal så også siges at mine forældre er gift.
  Jeg ved ikke om jeg skal sige noget eller hvem jeg skal sige det til.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IDAG: OPTAGELSER MED METROEXPRESS ♡