FINE EFTERÅRS SKO! – Fie Laursen
DANSKE MÆND JEG CRUSHER

FINE EFTERÅRS SKO!

Sponsoreret


Jeg har fundet et par lækre efterårs sko til jer, personligt er disse mine favoritter og jeg tænker lidt over hvilket par jeg skal have bestilt hjem! hvad synes i? Jeg er vild med Nelly’s efterårs sko og i kan tjekke dem alle ud lige HER. Til hverdag er min stil lidt rock n’ roll og ‘ligeglad’ i det, derfor kan jeg rigtig godt lide støvler, huller i bukserne og generelt bare helt sort eller army farvet tøj/sko. Jeg ELSKER støvler, som i jo allerede har bemærket og derfor er støvler selvfølgelig under disse favoritter. Boohoo har også en masse lækre efterårs støvler/sko, som i kan tjekke ud lige HER!
Happy shopping, my loves! xx

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

Untitled #206

 


PS! Nelly.dk holder kæmpe udsalg lige nu, så skynd jer og tjek det ud HER!Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANSKE MÆND JEG CRUSHER