IDAG: OPTAGELSER MED METROEXPRESS ♡ – Fie Laursen
MIT NÆSTE KØB?

IDAG: OPTAGELSER MED METROEXPRESS ♡


Hey bloggen! Om 30 minutter kommer Metroexpress og banker på min dør, så skal de filme en dag i mit liv og det tænker jeg bliver rigtig sjovt og spændende. Dagens planer idag er rigtig stille og rolige, jeg har en rigtig hygge dag synes jeg selv. Kl 1 har jeg et fotoshoot inde i byen med min bror Boris, så skal jeg ind og have lavet læber og så skal jeg ind og spise frokost med Boris, min roomie og vores gode ven Salman som ejer resturaunten Shakedown vi altid spiser på. Derefter skal jeg faktisk bare hjem og arbejde! Jeg har en del blogging to do + jeg skal have filmet en Apartment Tour gerne idag. xx


Hold øje med MX.DK, for at se videoen når den er oppe!

fie laursen fie laursen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT NÆSTE KØB?