NLY WISHES OF THE DAY

IKEA MED PIGERNE ♡


Hey bloggen! Jeg skulle have været i IKEA igår sammen med pigerne men havde pludseligt travlt med at komme til et møde på D’angleterre så derfor måtte de tage afsted uden mig igår, så idag kørte vi igen imod IKEA og så var jeg med. Jeg har haft den sjoveste IKEA tur med pølser til 10.- kr, smil på læben og frustrationer over vi ikke kunne finde den madres Sine skulle købe… Men hey hey, det var en god tur og jeg har fået købt en masse pynte ting hjem! Jeg tænker at lave jer en IKEA Haul video idag eller imorgen – Er det noget i ønsker? Massere kys, jeres Fie


fie laursen IMG_9641

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NLY WISHES OF THE DAY