JEG SPISER ALTID UDE! – Fie Laursen
SE HER: DE BEDSTE PENGE JEG HAR BRUGT! #GOODIEBOX

JEG SPISER ALTID UDE!

Reklame.

Og det er for dårligt! Bloggen, altså…. Kæreste læsere – Måske har i nogle gode opskrifter til mig? Efter at jeg flyttede ud så har jeg spist ude hver evig eneste dag, der har kun været 2 dage hvor jeg har spist hjemme og det er fordi min roomie har haft gang i køkkenet. Jeg havde en tanke om at når jeg flyttede ud, så skulle jeg lærer at lave mad og komme godt igang i køkkenet men jeg har spist ude siden jeg flyttede og det er altså over en månedstid nu. Det er for dårligt, det er usundt og økonomisk dumt så jeg vil gerne igang med at lave mad! Har i nogle gode opskrifter til mig? Det er tid til at få andre boller på suppen 🙂 Jeg skal igang, hahahaha! Kys og kram, jeres Fie

fie laursen fie laursen

 

Med et kviklån fra kviklanet.dk kan jeg fortsætte med at spise ude, selvom det nok ville være en økonomisk gevinst for mig at lære at lave mad. Så kan jeg også bruge mine penge på andre og bedre ting.

14 kommentarer

 • Bruger du Wolt, Fie? Og hvis ja synes du så, at det er fair, at de tager så mange penge for levering?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mega spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Prøv at kigge her, mange både sunde og syndige opskrifter, der er nemme at lave! http://mydailyspace.dk/sektion/mad/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg har lige købt en ny bog der hedder Grøn hverdagsmad, jeg er ikke vegetar, men det er nogle lækre opskrifter og det er til at komme til for penge (jeg lever på SU)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Channie

  Tasty på Facebook har nogle fine opskrifter, hvor de samtidig viser hvordan du skal lave det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Pinterest har massere af opskrifter og madinspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Køb opskriftbogen “God mad, let at lave”, det er dens skyld jeg har lært at lave mad. Jeg vil sige, at det er den eneste kogebog man faktisk behøver have i sit køkken og den er idiotsikker!
  Link: https://www.saxo.com/dk/god-mad-let-at-lave_kirsten-hoegh-fogt_indbundet_9788711400005 😉

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Det lyder måske dumt, men har du set alle de mad-video’er fra tasty?? De laver ret lækkert mad og de meste er lækkert at lave, plus du kan se dem lave det? Det er nemmere end det ser ud. Bare prøv dig frem 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Vi er meget glade for Retnemt.dk hjemme hos mig – Der får du leveret alle råvarer og ingredienser med tilhørende opskrifter, lige til døren. Et rigtig godt koncept, hvis man ikke har den største fantasi når det kommer til mad! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du gerne vil spise sundere og selv lave mad så tjek min side ud hvor der er opskrift på Low fodmap boller. 😉 Flere opskrifter kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej fie
  Du kan prøve at downloade appen “GoCook” der er en masse gode og lækre opskrifter på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Vi har meget glæde af Retnemt.dk hjemme hos mig. Der får du leveret alle råvarer og ingredienser til døren med tilhørende opskrifter. Super godt koncept hvis man ikke har verdens største fantasi når det kommer til mad! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg laver tit lækre retter til flere dage og fryser, f.eks. tikka masala, tomatsovs m. grøntsagspasta, lasagne og suppe. Køb en masse mad bokse og frys det, når man laver det i forvejen fristes man også mindre til at tage den nemme udvej! 🙂

  Det er også altid nemmere med en roomie, for så kan i ‘lege’ madklub, til middag hos eller sådan noget! Inviter venner på besøg og sving med gryderne girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hvilke slags opskrifter er der du søger,
  Er det suppe, gryderetter, vegetar, kød, salater osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE HER: DE BEDSTE PENGE JEG HAR BRUGT! #GOODIEBOX